Radyospor'dan Özgür Sancar'a konuşan Nakis'in açıklamaları şöyle:

Nakis Mata'yı işaret etti

Luciano Nakis, gündemdeki Angel Di Maria'nın Sarı-Kırmızılılar'a transferi için Juan Mata'yı işaret etti. Mata ile daha önce Manchester United'ta beraber forma giydiklerini hatırlatan Nakis, yıldız oyuncunun Mata ile tekrar bir araya gelmeye sıcak bakabileceğini kaydetti.

"Di Maria önümüzdeki dönemde Galatasaray forması giyebilir"

Di Maria'nın Galatasaray'a transfer olup olmayacağını değerlendiren Nakis, "Olabilir. Galatasaray büyük bir ekip. Di Maria önümüzdeki dönemde forma giyebilir" açıklamasını yaptı.

Icardi'ye milli takım kapısı açık

Arjantin Milli Takımı Sportif Direktörü Luciano Nakis, Galatasaraylı Mauro Icardi’ye de milli takım kapısının açık olduğunu söyledi.

Nakis, “Icardi zaten potansiyel kadromuzda olan bir futbolcu. Onu düzenli olarak takip ediyoruz. Arjantin Futbol Federasyonu tüm oyuncularını yakından takip eder ve her bir futbolcuya şans tanır. Tabii ki Icardi, Arjantin milli takımına yeniden seçilebilir” dedi.

Dünya Kupası finalinde gol attı

Arjantin Milli Takımı ile 2022 Dünya Kupası'nı kazanan Angel Di Maria, finalde attığı golle yıldızını parlattı. Di Maria ayrıca Katar'da 2 defa takım arkadaşlarına gol pası verdi.

Ahmet Çakar: "Okan Buruk olsa güle oynaya 4-0 kazanırdı!" Ahmet Çakar: "Okan Buruk olsa güle oynaya 4-0 kazanırdı!"

Juventus formasıyla 10 maça çıktı

Sezon başında Serie A devi Juventus'a transfer olan Angel Di Maria, bu sezon İtalyan kulüp ile 10 karşılaşmada görev aldı. 34 yaşındaki sağ kanat, 1 gol, 4 asist kaydetti.

(Radyospor)