Galatasaray'da BB.Erzurum maçının yankıları devam ediyor. Spor Toto Süper Lig'in 24.haftasında BB.Erzurumspor ile berabere kalarak lider Medipol Başakşehir ile olan puan parkı 8'e çıkan sarı-kırmızılı takım şampiyonluk yolunda hasar almıştı. Fatih Terim, bu kayıptan sonra 8 de olsa 18 de olsa puan farkı kapanır açıklamasını yapmıştı.

Her ne kadar şampiyonluk iddiasını tamamen kaybetmese bile Erzurumspor karşısında oynanan futbol Terim'i endişeye soktu. ''Bugün burada kazansak dahi ben takımın bugünkü oyununu beğenmedim'' diyen deneyimli teknik adam, takımdaki bazı taşları yerinden değiştirmek istiyor.

Feghouli ve Belhanda'nın artan performansından çok memnun kalan Terim, kanat organizasyonlarının yeterli verimi alamamasından şikayetçi.

10 milyon euro bonservis bedeli ödenerek Mbaye Diagne'yi Kasımpaşa'dan kadrosuna katan Galatasaray'da Diagne'nin hava hakimiyetinden gerekli verimi alamadığı görüşüne varan başarılı hoca, yıldız ismin üzerini çizdi.

TERİM KARARINI VERDİ
Deneyimli teknik adam, Galatasaray'a sezon başı Everton'dan kiralık olarak transfer edilen Henry Onyekuru'nun bonservisini almayı düşünmüyor.
Galatasaray'a geldiği ilk günlerde taraftarın sevgilisi haline gelen Henry Onyekuru, son haftalardaki performansıyla gözden düştü.
İlk zamanlarındaki istekli görüntüsünden uzak bir görüntü çizdi.

FORMASINI KAPTIRABİLİR
Kiralık sözleşmesi 30 Haziran 2019'da bitecek olan Onyekuru, sezonun geri kalan maçlarında formasını genç oyuncu Yunus Akgün'e kaptırabilir. Fatih Terim'in prensi konumunda olan genç oyuncuyu her fırsatta sahaya sürmekten çekinmeyen hoca, daha çok ilk 11'de yer verip oyuncusuna olan güvenini göstermek istiyor.

Fotomaç