Ömer Üründül'den ilginç Icardi eleştirisi: "Herkes ona..." Ömer Üründül'den ilginç Icardi eleştirisi: "Herkes ona..."

Hürriyet'in haberine göre Pazarlama ve sponsorluktan sorumlu Cemal Özgörkey görevden alındı. Yerine  Galatasaray Başkan Yardımcısı Niyazi Yelkencioğlu getirildi.

Cemal Özgörkey, Başkan Özbek'i +5 için eleştirdi

Başkan Dursun Özbek, Aralık ayı başında Galatasaray Sportif AŞ'nin üye sayısını 7 kişiden 12’ye çıkaran karara imza atmıştı. Başkan Özbek'i eleştiren Galatasaray Başkan Yardımcısı Cemal Özgörkey, "Listeyi herkes gibi açıklandığında gördüm. Ana yönetim kurulunda tartışılmadı. Tartışılması lazımdı. Kimsenin haberi yok" demişti.

Özgörkey'e suçlama: Maddi destek yaratamadı

Galatasaray'ın içinden bilgi alan gazeteciler özellikle son birkaç aydır Cemal Özgörkey'i hedef alıyordu. Özgörkey, elini cebine atmamakla ve kendisine bağlı dijital haklar, mağazacılık ve sponsorluk konularında negatif anlamda rekora koşmakla suçlanıyordu.

Sponsorluk gelirleri beklentinin altında kaldı

Basına yansıyan haberlere göre GS Store'da mağazacılık gelir artışı enflasyonun altında kaldı ve eksi yazdı. Kol sponsorluğu bile Beşiktaş’ın yarı fiyatına (10 milyon lira) yenilendi. Bulunan sponsorluklara ek olarak sadece Dinçer Azaphan’a toplam 11 sponsorluk için 18 milyon TL gelir elde edildi.  Başkan Özbek ise 18-20 milyon dolar gelir bekliyordu.

Özgörkey, Eşref Hamamcıoğlu'nun listesindeydi

Burak Elmas'ın başkanlık görevini bırakmasından sonra seçimde Dursun Özbek yönetimine giren Cemal Özgörkey, daha önce diğer başkan adayı Eşref Hamamcıoğlu'nun listesindeydi. Burak Elmas'ın başkan olduğu seçimde Özgörkey, Hamamcıoğlu ile seçimi kaybetmişti.

(Hürriyet)