Galatasaray kulübü başkanı Dursun Özbek sezon sonunda yapılacak olan seçim için kararını verdi.

Mayıs ayını hem lig şampiyonluğu hem de sandık başarısıyla taçlandırmak isteyen Özbek, zor şartlarda devraldığı başkanlık koltuğunda 3 sene daha oturmayı hedefliyor.

Fanatik'in haberine göre, Galatasaray kulübü yönetim kurulu başkanı Dursun Özbek, 2018'in Mayıs ayında yapılacak seçimler için adaylığını açıklayacağını yakın çevresine iletti.

Gerçekleştirdiği transferlerin katkısıyla ligin namağlup lideri olarak sportif başarıyı yakalayan, Riva ve Florya projelerine sermaye arttırma hamlesini de ekleyerek kulübü mali açıdan düzlüğe çıkaran başkan, temelini attığı işleri bitirmeden görevden ayrılmayı düşünmüyor.

Eski listesinde bulunan ancak istifa eden üyelerin yerine takviye yapacak olan Dursun Özbek, mevcut yöneticilerin bazılarıyla da vedalaşarak kulübe yeni yüzleri dahil etmeyi planlıyor. Ayrıca sezon başında Göksel Gümüşdağ'dan devraldığı Kulüpler Birliği Vakfı'nın başkanlığını da eş zamanlı olarak yürüten Özbek, yeni dönemde de bu görevini sürdürerek Türk futbolunun ve kulüplerinin gelişmesi için yeni projeler üretmek niyetinde.