Dursun Özbek geçtiğimiz gün yöneticilerle yemekte bir araya geldi. Bu yemeğe Galatasaray teknik direktörü Okan Buruk da katıldı. Buruk'a Eski GSYİAD Başkanı İbrahim Hatipoğlu'yla beraber transfer işlerini yürüteceklerini belirtti.

TELEFONLAR AÇILMADI

Dursun Özbek ve İbrahim Hatipoğlu yemekten sonra dün bazı yabancı futbolcularla iletişime geçmeye çalıştı, ancak dönüş alamadılar. Futbolcuların menajerleriyle konuştular ve kendilerinin aileleriyle vakit geçirdiklerini söylediler.

Söz konusu oyuncuların kendilerine yakın hissettikleri Erden Timur'un sürpriz şekilde ayrılık kararıyla yönetime bir mesaj verdikleri ifade ediliyor.

Okan Buruk'tan transfer sözleri: "Değişik tipte..." Okan Buruk'tan transfer sözleri: "Değişik tipte..."

METİN ÖZTÜRK'E "İNZİVA" KARARI

Erden Timur'un ayrılığından sonra Galatasaray Başkan Yardımcısı Metin Öztürk "Hedef adam" haline geldi. Bunun üzerine Başkan Özbek ve diğer yöneticiler Öztürk'ün inzivaya çıkması gerektiğini belirttiler. Aksi taktirde herhangi bir muhabire veya gazeteciye yapacağı bir açıklama yanlış anlaşılıp taraftarın tepkisini üzerine çekebilir. Özbek bunu bildiği için ikazlarda bulundu.

KEREM AKTÜRKOĞLU KESİN GİDİYOR

Sports Digitale'den Ertan Süzgün'ün haberine göre Kerem Aktürkoğlu kesin olarak Galatasaray'dan ayrılma kararı aldı. Genç oyuncu kariyerini Avrupa'da devam ettirmek istiyor.