Bugün Florya'da mini bir toplantı yapan Başkan Dursun Özbek ve Başkanvekili Erden Timur, Fenerbahçe maçının derbi miktarını da oyunculara duyurdu.

DERBİNİN GALİBİYET PRİMİ: 10 MİLYON TL

Galatasaray yönetimi, derbiye özel galibiyet primini yaklaşık 10 milyon TL olarak belirledi.

Yönetim: "Futbolcular zaten gereğini yapıyorlar. Hakkını veriyorlar ama biz de elimizi taşın altına sokalım ve oyuncuları ekstra motive etmek için özel prim verelim." kararını verdiler.

YÖNETİM TAM KADRO KADIKÖY'E GİDECEK

Bu arada başkan Dursun Özbek, tüm yöneticilerle iletişime geçerek "Kadıköy'e tam kadro gidiyoruz!" talimatı verdi.

Sarı-kırmızılı yöneticilerin tamamı Kadıköy'de takımlarının yanında olacak.

FLORYA'DA HAZIRLIKLAR TAM GAZ SÜRÜYOR

Muslera ve Torreira'nın yeni maaşı belli oldu Muslera ve Torreira'nın yeni maaşı belli oldu

Sarı-kırmızılılar, Süper Lig'in 18. haftasında Fenerbahçe ile oynayacağı maçın hazırlıklarını bugün Florya Metin Oktay Tesisleri'nde yaptığı antrenmanla sürdürdü.

BİTİRİCİLİK ÇALIŞMASI YAPILDI

Topla ısınmayla başlayan program, üç grup halinde 5'e 2 pas çalışmasıyla devam etti. Teknik direktör Okan Buruk yönetimindeki antrenman, bitiricilik çalışmasıyla sona erdi.

TORREİRA GERİ DÖNDÜ

Öte yandan ülkesinden dönen Lucas Torreira antrenmanın ilk bölümünde takımla çalışırken sonrasında adaptasyon amaçlı koşu çalışması gerçekleştirdi.

EMRE TAŞDEMİR VE KAZIMCAN TAKIMDAN AYRI ÇALIŞTI

Emre Taşdemir ve Kazımcan Karataş ise kendileri için hazırlanan özel program dahilinde çalıştı.Galatasaray, yarın saat 18.00'de yapacağı idmanla Fenerbahçe maçı hazırlıklarını tamamlayacak

(Milliyet / Nevzat Dindar)