Galatasaray'ın tek golünü Barış Alper Yılmaz kaydetti. Lazio'nun golleri Felipe Anderson ve Luis Alberto'dan geldi.

MAÇ ÖNCESİ İLGİNÇ KARAR: BİLET SATIŞI YAPILMADI

Galatasaray yönetimi, futbolcusuna tepki gösteren, ıslıklayan taraftarları önlemek ve genç oyuncuların bu durumdan etkilenmemesi adına bilet satışı yapmadı ve karşılaşma seyircisiz oynandı.

Galatasaray'a karşın Beşiktaş ve Fenerbahçe Antalya'daki hazırlık maçlarını taraftarın önünde oynadı.

Sarı-kırmızılı yönetimin aldığı bu karar başkan Dursun Özbek ve teknik direktör Okan Buruk'un ortak talimatıyla gerçekleşti.

BU TEPKİ ULTRASLAN'A MI?

Sosyal medyada yer alan bazı haberlere göre bu tepkinin UltrAslan'a verildiği iddia edildi.

Bilindiği üzere UltrAslan'ın Dünya Kupası'na ev sahipliği yapan Katar'a destek çıktığı öğrenildi.

OKAN BURUK'UN MAÇ SONU DEMEÇLERİ:

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, Lazio karşılaşması sonrası açıklamalarda bulundu.

"Genel oyun anlayışımız önde baskı. Çok değiştirmiyoruz. Doğru baskılar yaptık, doğru toplar kazandık. Buradan pozisyonlar yakaladık. Genel oyun anlayışımız bu. Genel olarak maçın verilerine bakınca yüzde 57 topa sahip olan Galatasaray, daha çok şut atan Galatasaray."

"Bu maçları isteyerek aldık. Oyuncularımıza güveniyoruz. Güzel bir maç oldu burada. Bence genel olarak bir hazırlık maçından alabileceğimiz maksimum verimi aldık."

Ümit Karan: "Hakemlere mesaj gitti..." Ümit Karan: "Hakemlere mesaj gitti..."

"Oyunlar beraber gitti. Bir fark görmedik maç içerisinde. Genel istatistikte üstün olan taraf bizdik. Aslında eksiklerimiz var. Yavaş yavaş toparlanıyoruz. Genel olarak oyunculardan istediğimiz verimi aldık."

"Sakatlıklar dışında hastalıklar da yaşıyoruz. Ama genel olarak bakınca, Rashica dönüyor, Hamza antrenmanlara başladı, Emre başladı. Bir sonraki maçta Nelsson'u kullanabileceğiz, Mertens'i daha uzun kullanacağız. Yavaş yavaş toparlanıyoruz. Önümüzde daha süre var. Türkiye Kupası ve lig maçına hazır olarak çıkacağız."

"İyi takımlarla hazırlık maçı yapmak istedik. Hem kendi gücümüzü görmek, hem de bazı oyuncuların tecrübesini arttırmak, sakatlıktan dönen oyuncuları tekrar adapte etmek için bu tür iyi maçlar bizim için önemli. Faydalı bir hazırlık maçı oldu. Oyun olarak iki takım da birbirine yakın işler yaptı. İstatistik olarak daha iyiydik. Maçın geneline bakınca, eksiklerimiz vardı. Isınma sırasında Baran'ın ağrısı oldu. Berkan'ın hastalığı vardı. Orta sahada sıkıntı yaşadık. Sabah da genç oyunculara antrenman yaptırdığımız için direkt olarak Efe ile başlayamadık."

"Milli Takım'dan oyuncular dönüyor. Torreira bugün, Seferovic yarın geliyor. Onlarla birlikte Dünya Kupası'ndan dönen oyuncularımız tamammlanıyor. Daha hazır olacağız. En hazır halde olacağız. Icardi, saha çalışmalarına yavaş yavaş başlayacak. Umarım Galatasaray taraftarının beklediği 11 lig maçına yetişir. Yoğun bir süreç geçireceğiz. İnşallah tam olarak hazır hale geliriz."