Sarı-kırmızılı kulübün Başkanı, Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi'yi hedef alarak: "Lige sataşanlar var." dedi.

"BURUK RAMAZAN GEÇİRİYORUZ"

"Değerli Galatasaraylılar, Ramazan ayındayız. Herkesin Ramazan'ı mübarek olsun. Tuttuğu oruçlar kabul olsun. Tabii söylendiği gibi buruk bir Ramazan geçiriyoruz. Memleketimizin yüzde 20'ye yakın kısmının harap olduğu bir deprem yaşadık. Acı kayıplarımız yaşadık. Hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet diliyorum. Yaralılar şifa diliyorum."

"BÜYÜK İMTİHAN VERDİK"

"Deprem döneminde Galatasaray Kulübü büyük bir imtihan verdi. Bölgeye ilk ulaşan, bölgeye en çok destek gönderen, bölgedeki faaliyetlerinde en çok başarılı olan spor kulübüydü. Birçok sivil toplum kuruluşunun da önünde yer aldı yaptığı faaliyetlerle."

"YARDIMLAR DURMAYACAK"

Dursun Özbek ve Abdürrahim Albayrak'ın anlaşma şartları! Dursun Özbek ve Abdürrahim Albayrak'ın anlaşma şartları!

"Yaraları sarmak için faaliyetlerimiz devam ediyor. Kalıcı konut yapmak için faaliyetlerimize devam ediyoruz. Kampanyalar başlattık, yardım topluyoruz. Yardımlarımız durmayacak."

"SEVGİ İKLİMİNİ KORUYALIM"

"Geçen hafta bir genel kurul yaşadık. Genel kurulun kapanış konuşmasında şunu söylemiştim; Genel kurul Galatasaray'a yakışır bir şekilde yönetimlerin oy birliğiyle ibra edilmesiyle sonuçlandı. Burada, her seferinde söylediğim gibi birlik ve beraberliğin ve sevgi ikliminin etkisinin çok büyük olduğunu düşünüyorum. O iklimi de koruyalım. Özellikle Ramazan ayında, sevgiyle özdeşleşmiş bir ay içindeyiz. Bunu yıllar boyunca sürdürelim."

"MUAZZAM İLGİ GÖRDÜK"

"Geçen hafta sonu Azerbaycan'daydık, bir dostluk maçı oynadık. Muazzam ilgi gördük. Bizi çok iyi karşıladılar. Türkiye - Azerbaycan kardeşliğinin bir örneğini de yaptığımız maçla verdik."

"LİGE SATAŞANLAR VAR"

"Lig devam ediyor. Lige sataşanlar var. Ligin formatını değiştirmeye çalışanlar var. Onlar için söyleyecek fazla bir şey yok."

CAMİAYA MESAJ

"Değerli Galatasaraylılar, tuttuğunuz oruçların kabul olmasını diliyorum. Hayırlı bir Ramazan geçirmenizi diliyorum. Ramazan Bayramı'nı da şimdiden kutluyoru"m. Hepinize saygılar sunuyorum."