Rakiplere göndermede bulunan Özbek, TFF'ye ziyaret sebebini de açıkladı.

"DEPREMZEDELERE YARDIM İÇİN GİTTİM"

"Benim Riva'daki mevcudiyetim, depremzede çocuklar içindi. Onlara bugünlerde yardımcı olmanın, acılarını hafifletmenin iyi bir şey olduğunu düşünüyorum. Umarım bütün kulüplerimiz aynı şeyi yaparlar. Galatasaray'ın neler yaptığına bakıp, örnek alsınlar diyorum. Galatasaray her konuda olduğu gibi, depremzede kardeşlerimizin de yanında olacaktır. Tavsiyem, bütün kulüplerin aynı hassasiyeti göstermesi."

Galatasaray yönetiminden Dries Mertens açıklaması Galatasaray yönetiminden Dries Mertens açıklaması

"CİNAYET MAHALLİNE İLK KATİL GELİR"

"Bir cinayet işlendiği zaman, cinayet mahalline ilk katil gelir. FETÖ diyen arkadaşlara sesleniyorum. Bu işlerin ne olduğunu herkes biliyor. Bu terör örgütünün ismini ikide bir ağzınıza almanızı çözemiyorum. Galatasaray cumhuriyete bağlı, Mustafa Kemal Atatürk'ün yolunda bir camiadır. Bunu defalarca kanıtladık."

"ÇETİNSAYA'NIN BABASI BENİM ARKADAŞIM"

"Serhan Çetinsaya'yı tanımam ancak babası Süleyman Bey benim 30 yıllık arkadaşım. Kendisi 30 yaşlarındaymış galiba. Beşiktaş'ta asbaşkanlık görevine gelmiş. Dün babası beni aradı. Oğlu adına tüm Galatasaray camiasından özür diledi. Oğlunun böyle bir ifadede bulunması ve Beşiktaş kulübünün buna sessiz kalması, onlar buna tepki göstermedi. Ben Beşiktaş'ı Süleyman Seba'yla, Hakkı Yeten'le biliyorum. Yönetim bu söylemin arkasındaysa, demek ki Beşiktaş camiasında da bir değişim var. Demek ki meydanlara çıkıp ifade ettikleri tarzda bir kulüp değiller. Özellikle bu koalisyon güçleri, Galatasaray'la mücadele edemezler. Galatasaray doğrunun ve hakkın yanındadır."

"DİĞERLERİ İKİNCİLİK İÇİN YARIŞIYOR"

"Biz gergin değiliz, yolumuza bakıyoruz. Şampiyonluğun en kuvvetli adayıyız. Diğerleri ikincilik, üçüncülük için aralarında yarışsınlar."

"Korku etrafı sarmış, Galatasaray'la ilgili sözler söyleyerek bu ateşi söndüremezsiniz. Geçmişteki bir söz için söylüyorum bunu. Bu ateş, üfleyerek sönmez."

 "Şu an düşmanlarımıza korku veriyoruz ve bu korkuyu hissediyorlar. Bize sinkaflı mesaj atarak, kendi divanlarında bizi konuşarak korkularını bütün Türk milletine gösteriyorlar. Onlara kendi işleriyle uğraşmasını, camiamızdaki insanlarla uğraşmayı bırakmalarını söylüyorum."