Başkan Özbek, Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'a ağır ithamlarda bulundu.

Elias Jelert'in ilk açıklamaları: "Çok heyecanlıyım..." Elias Jelert'in ilk açıklamaları: "Çok heyecanlıyım..."

"ŞEHİR EŞKİYALARININ KORUMALIĞINI YAPMIŞTIR"

"Baş ahlaksız Ali Koç, trafik durdurularak, polis eşliğinde sahaya gelmiş ve sahaya alınmıştır. Güvenliği sağlayanlar şehir eşkiyalarının korumalığını yapmıştır."

"Ali Koç buradan söylüyorum sana; sana bu yaptıklarını tek tek soracağım bunu bil. Bunun hesabını bugün ve yarın göreceksin. Senin bir proje oluğunu tüm Türkiye öğrenecek."

"Stadyum boşken sahaya çıkıyor. Ali Koç sahte kabadayı değil de nedir? Polis görevlilerine sesleniyorum; Siz bunları görmüyor musunuz? Silahlı korumaların orada ne işi var?"

"İYİLİK KAZANACAK"

"Senin bu yaptıkların bana sökmez Ali Koç. Ben Galatasaray başkanıyım. Taraftarımız ve üyelerime sesleniyorum; hiçbir seçim şampiyonluktan önemli değildir. Tek konsantrasyonumuz 24. şampiyonluk. Seçim toplantılarını durdurduk. Oyuncu kardeşlerimiz ve Okan hocamızın yanında olup şampiyon olacağız. İyilik kazanacak."

MERT HAKAN'IN PROVAKASYONU

"Yapabilecekleri tek şey bu. Ellerinden gelen bu. Bahsettiğiniz oyuncu, ismini söylemek istemiyorum. Kaos yaratmak, gerginlik yaratmak. Boş sahada, yanında silahlı korumalar, 70-80 tane yancı." şeklinde konuştu.