TFF'ye yakınlığı ile bilinen gazeteci İbrahim Seten, şu ifadeleri kullandı:

"Burak Elmas, Mehmet Büyükekşi'nin listesinde TFF Başkanvekili olacaktı fakat Dursun Özbek bunu istemedi. Ali Koç da 'Rizeli Servet Yardımcı ve Trabzonlu Mustafa Hacıkerimoğlu listede olursa sizi tanımayız.' diye rest çekmiş."

TFF BAŞKANLIK SEÇİMLERİ NE ZAMAN?

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) başkanlık seçimi 16 Haziran’da yapılacak. İlk toplantıda çoğunluğun sağlanamaması halinde ikinci toplantı, 17 Haziran 2022 Cuma günü aynı saatte ve aynı yerde yapılacak.

Yeni TFF Başkanı'nın belirleneceği Olağanüstü Genel Kurul 16 Haziran'da Ankara'da yapılacak. Nihat Özdemir, geçtiğimiz ay istifa kararı almış ve yerine vekaleten Başkan Vekili Servet Yardımcı göreve gelmişti.

ÖZBEK'TEN KAÇAMAK CEVAP

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç’un, Büyükekşi ile ilgili yaptığı açıklamalarla ilgili soruya cevap veren Özbek, “Konuyla ilgili herhangi bir yorum yapmak istemiyorum. Ali Koç’un niye verip vermediği hakkında yorum yapmak istemem.” ifadelerini kullandı.

MEHMET BÜYÜKEKŞİ KİMDİR?

Mehmet Büyükekşi, 1961 yılında Gaziantep'te doğdu. 1984 yılında Yıldız Teknik Üniversitesi Mimarlık Fakültesini bitirdi. Marmara Üniversitesi ve İngiltere'de İşletme ve İngilizce dil eğitimini aldı.

Erden Timur'dan Fenerbahçe'ye sert cevap! Erden Timur'dan Fenerbahçe'ye sert cevap!

Türk Eximbank Yönetim Kurulu Üyeliği, İstanbul Sanayi Odası (İSO) Meclis Üyeliği, DEİK Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve DEİK İcra Kurulu Üyeliği, İstanbul Kalkınma Ajansı Yönetim Kurulu Üyeliği, İstanbul Deri ve Deri Mamulleri İhracatçıları Birliği (İDMİB) Yönetim Kurulu Üyeliği, Ziylan Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Üyeliği görevini yürütmektedir.

Mehmet Büyükekşi, evli ve üç çocuk babası olup, İngilizce bilmektedir.

(GsGazete)