Spor Toto Süper Lig'in 33. haftasında Galatasaray evinde Medipol Başakşehir'i 1-0 mağlup etti. Karşılaşmanın ardından Galatasaray Başkanı Dursun Özbek soyunma odasına inerek teknik heyeti ve futbolcuları tebrik etti.

Özbek bu esnada Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk'a seslenerek, "Hocam, rekorlara imza attın ve bize mutluluklar yaşattın. Sana ilk günden beri inandım." sözlerini kullandı. İşte Galatasaray'daki son gelişmeler ve başkan Özbek'in soyunma odası konuşmaları...

DURSUN ÖZBEK SOYUNMA ODASINA İNİP TEBRİK ETTİ

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Medipol Başakşehir maçının ardından soyunma odasına indi, oyuncuları ve teknik kadroyu tek tek kutladı.

Rasim Ozan Kütahyalı: "Bana inanmayanlar nerede?" Rasim Ozan Kütahyalı: "Bana inanmayanlar nerede?"

Herkese çok teşekkür eden Özbek, “Statta 50 bine yakın taraftarımızı, dışarda ise milyonları sevince boğdunuz. Sizlerle gurur duyuyorum. İlk günden beri bunu söyledik. İnancımdan, güvenimden en ufak bir sapma olmadı. Bu şampiyonluk size yakışır. Şampiyonluğa layık bir takım varsa, o da Galatasaray” diye konuştuğu öğrenildi.

DURSUN ÖZBEK'TEN OKAN BURUK'A: "SANA HEP İNANDIM"

Maddi konularda yönetim olarak her türlü fedakarlığı yapacaklarını ifade eden Özbek’in kalan maçlar için de özel prim verileceğini söylediği bildirildi. ,

Başkan Özbek, Teknik Direktör Okan Buruk’a ise yönelik olarak da şu ifadeleri kullandığı öğrenildi:

“Hocam, rekorlara imza attın ve bize mutluluklar yaşattın. Sana ilk günden beri inandım. Umarım bu takımın başında uzun yıllar kalacak ve başarılara imza atacaksın. Galatasaraylıların gururla izledikleri dönem başlamıştır. Cumhuriyet’in 100. senesindeki şampiyonluk bizim için çok kıymetli ve buna çok yakınız.”

Dursun Özbek’in bu tavrı ve takıma olan inancı, sarı-kırmızılı futbolcular ve teknik heyet arasında da mutluluk yarattı.

Kaynak: Nevzat Dindar / Milliyet