FUTBOL

Dursun Özbek'ten proje müjdesi: "İmzalar atıldı"

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, 1905 Galatasaraylı Yönetici ve İş İnsanları Derneği (GSYİAD) Olağan Mali Genel Kurul Toplantısı’nda açıklamalarda bulundu.

Abone Ol

Toplantıya, Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Yönetici İsmail Sarıkaya ve 1905 GSYİAD Başkanı İbrahim Hatipoğlu'nun yanında kongre üyeleri de eşlik etti.

Dursun Özbek: "Ada, Mecidiyeköy, Kemerburgaz, Florya, Hasnun Galip projelerini yapıyoruz"

Toplantıda kürsüye çıkan Dursun Özbek ise “İbrahim Başkan da ifade etti; ekonomik süreçte neler yapmamız gerektiğini hep açıkladım. Bu zorluğu yenmenin tek çözümü: birlikte tek yumruk olmak. Sportif olarak çok güzel ilerliyoruz. Ada, Mecidiyeköy, Kemerburgaz, Florya, Hasnun Galip projelerini yapıyoruz ve yapacağız da" dedi.

"Başka sürpriz bir projemiz de var"

Sürpriz bir projeden bahseden Özbek, "Başka sürpriz bir projemiz de var ismini şimdi açıklamıyorum. Ama hepinizin ‘bu nasıl oldu?’ diyeceği bir proje. İmzalar atıldı ama zamanı var. Bu projelerin başarılı olması, birliktelik ve Galatasaray’daki sevgi iklimi ile geliyor. Bu başarının altında bu birlikteliğimiz yatıyor” açıklamasını yaptı.

Yönetim idari ve mali açıdan oy çokluğu ile ibra edildi

Genel kurulda yönetim, idari ve mali açıdan oy çokluğu ile ibra edildi. 2023 bütçesi onaylanırken, 2023 üyeliğe giriş aidatı 20 bin TL, yıllık üyelik de 5 bin TL olarak kabul edildi. 2022 yılında derneğe 244 üye katılırken ve aktif üye sayısı 548 kişiye ulaştı. Genel Kurul, yeni üyelere plaket takdimi ile sona erdi.

(Ajansspor)

Abone Ol