Emre Bol, Okan Buruk'un yılın en başarılı teknik direktörü olduğunu söyledi.

"TEK HATASI..."

"Okan Buruk gerçekten başarılı bir teknik direktör. Tartışmasız yılın hocası. Ayrıca değerli bir futbol adamı. Fenerbahçe camiasından bile saygı duyuyor. Farklı bir yere evrildi. Yabancı dilleri de var. Tek hatası bence o küfürlü tezahüratı. Kendisinden ciddi bir özür açıklaması bekliyorum. Galatasaray'dan sonra Avrupa'da takım çalıştırıp başarılı olacağını da düşünüyorum."

"CİDDİ TRANSFERLERE İHTİYACI VAR"

"Galatasaray'ın geçen sezon yaz ve kış dönemindeki transferleri tutmadı. Hoca oraya hep yama yaptı. Tete, Zaha, Aurier, Ndombele bunlar hep sorunlu profiller. Bir gün de oyuncusunu basına şikayet etmedi, Icardi yüzde 50'si ile oynadı söylenmedi. Yönetimle didişmedi. Bu kadar soruna rağmen elde ettiği şampiyonluk ciddi başarı."

"RAHAT DURMAZ"

Kazımcan Karataş’ın yeni durağı belli oldu Kazımcan Karataş’ın yeni durağı belli oldu

"Ben bu seneden sonra Okan Buruk için rahat durmaz diyorum. Neden? Çünkü artık transferde kendisi sorumluluk almak istiyor. Haklı mı? Haklı bırakın biraz da 2 sene takımını şampiyon adam söz sahibi olsun. Zaten transfer işlerinden direkt Dursun Özbek ve Cenk Ergün sorumlu olacak. Diğerleri veya menajerler felan araya girmeyecek. Ben Fenerbahçe'nin Mourinho hamlesine karşılık Galatasaray'dan ciddi bir atak bekliyorum. Duyumlarım o yönde." dedi.