Timur, önümüzdeki sezon 3 kulvarda başarılı olmak için transfer çalışmalarına başladıklarını açıkladı.

"ANAMIZIN AK SÜTÜ GİBİ HELAL"

"Çok mutluyum. Tarif edemem. Çok çok mutluyum. Her şeyi sonuna kadar hak ederek kazandık. Nasıl anlatabilirim bilemiyorum ama anamızın ak sütü gibi bir şampiyonluk oldu. İki rakibimin 8 puan önünde kapattık."

"10 KERE ÖZÜR DİLEDİM"

"Benim gayem, doğru örnek olmaktır. Yanlış bir şey dediğimde 10 kere özür diledim. Toplumda özür dileyen kalmadı. İnsanlar beni uyarıyor, 'Özür dileme' diyor ama hayır."

"DÜRÜST ADAM HER ZAMAN ÇOK DAHA FAZLA KAZANIR"

"Gençlere örnek olmak istiyorum. Sporun en büyük faydası bu. Topluma örnek olmalıyız. Bu şampiyonluğu gençlere ve eşime armağan ediyorum. Gençlere şunu söylüyorum; ahlaklı olunursa, başkasının hakkına kendi hakkından daha fazla dikkat edersen, sevgiyle yaklaşırsan çok daha fazla başarılı olunur. Dolanbaç yoldan, üç kağıtçılık olmaz. Dürüst adam her zaman çok daha fazla kazanır. Dürüstlük ve inanç dışında bir şeye ihtiyaç yok. Şampiyonluğu, gençlere, bu ideallere, değerlere atfediyorum."

"AVRUPA ŞAMPİYONU OLMAK İÇİN İLERLEYECEĞİZ"

Okan Buruk ve Sergio Oliveira restleşti! FIFA gereği... Okan Buruk ve Sergio Oliveira restleşti! FIFA gereği...

"Hayal ettiğimizden fazlası oldu. Göreve gelirken 'Tekrar şampiyon olacağız' dedim. Galatasaray, 'şampiyon olacağız' diyorsa, Avrupa şampiyonluğunu kastediyordur. Bundan sonra Avrupa şampiyonu olmak için adım adım ilerleyeceğiz. Başka hedefimiz olamaz. Kadromuzu daha da güçlendireceğiz. Bu kadro Avrupa'da yeterli olmayabilir. İnşallah Avrupa şampiyonu olmak için uğraşacağız." ifadelerini kullandı.