Ligdeki son Konyaspor maçında oynanan kötü futbol ve oyuncuların isteksiz tavırları yönetimin hoşuna gitmedi. Başkanvekili Erden Timur, Florya'ya çıkarma yaparak oyuncularla birebir toplantılar yapacak.

Özel hayatları sosyal medyada çok konuşuldu

Sarı-kırmızılı takımda özellikle yabancı futbolculardan Mauro Icardi, Lucas Torreira ve Nicolo Zaniolo'nun sosyal medyadaki tavırları camianın canını sıkmaya başladı. Icardi'nin Wanda Nara'yla uygunsuz fotoğraflar paylaşması, Torreira'nın düzensiz gece hayatı ve elinde alkol fotoğrafıyla ünlü oyuncu Devrim Özkan'la pozlar vermesi, Zaniolo'nun yüzde 100 hazır hale gelmeden Burcu Özberk'le takipleşip yeni bir ilişkiye start vermesi çok fazla göze battı.

Wanda Nara'yla barıştı, sezon sonunu işaret etti

Kasımpaşa ve Konyaspor maçlarında birçok gol pozisyonundan yararlanamayan Mauro Icardi'nin performans düşüklüğünün altında yatan sebepler de tek tek ortaya çıkıyor. Wanda Nara'yla barışan Icardi, eşiyle çok daha fazla vakit geçirmeye başladı. Daha önce Galatasaray'ın bonservisini alma teklifine sıcak baktığını ifade eden Arjantinli golcü, yönetime sürpriz cevap vererek: "Sezon sonunda karar veririz." dedi.

Bardağı taşıran son hamle Torreira'da geldi

Son zamanlarda Lucas Torreira'nın tavırları çok fazla dikkat çekti. Devrim Özkan'la alkollü fotoğraflar atan daha sonra Özkan'ın çektiği story'nin Torreira'nın evinin olduğunun anlaşlması ve ikilinin ayrılması, ayrılığını sosyal medya önünde duyurması bardağı taşıran son damla oldu. Çıkan haberlere göre Torreira'in ruhsal anlamda kendini iyi hissetmediği ve 2 antrenmanı kaçırdığı için Okan Buruk tarafından ilk 11'e alınmadığı öğrenildi.

Nicolo Zaniolo'nun maç günü özel misafirleri

Yeni transfer Nicolo Zaniolo, Kasımpaşa maçında NEF Stadı'ndaki bir locada Anastasia Mikhaleva ve İona adında iki Rus güzeli ağırladı. Zaniolo, bununla da kalmadı Galatasaray taraftarı olduğu bilinen Burcu Özberk'le yakın ilişki yaşamaya başladı.

Okan Buruk'tan transfer sözleri: "Değişik tipte..." Okan Buruk'tan transfer sözleri: "Değişik tipte..."

Erden Timur harekete geçti

Tüm bu gelişmelerin ışığında Galatasaray Sportif A.Ş Başkanvekili Erden Timur, yakın zamanda Florya'ya çıkarma yapacak. Futbolcuların özel yaşantılarına dikkat etmesi gerektiğine dair ikazlarda bulunacak. Gelen haberlere göre Timur'un Florya'da söyleyeceği bazı hususlar şöyle:

1- Herkes özel hayatını özel biçimde yaşayacak. Sezon sonuna kadar sosyal medya kullanımının kısıtlanması istenecek.

2- Cenk Ergün dışında her idmanı en az 1 yönetici yakından takip edecek ve yönetim kuruluna rapor verecek.

3- Sezon sonuna kadar menajerler transfer hakkında konuşmayacak.

4- Fenerbahçe derbisinin ilk 11'ini istemeden sosyal medyaya sızdıran İbrahim Büyükak skandalından sonra sezon sonuna kadar futbolla ilişkisi bulunmayanlar idman günleri Florya'ya giremeyecek.