Geçen sezon son maçta küme düşmekten kurtulan takım, bu sene ligi 3.tamamladı ve rahatlıkla play-off’a kaldı.

Stada sponsor da olan Timur taraftarlar arasında çok seviliyor. Aday olsa oyları taraftarlar verse seçilme ihtimali çok yüksek. Ancak kongre dinamikleri çok farklı.

Timur ise Galatasaray’a hizmet etmek istiyor. Basketboldan sonra futbolu da istiyor. Yakın çevresi, “Basketbolu olduğu gibi futbolu da Erden başkana bıraksalar. Orada da başarı gelir." diyorlar.

HAMAMCIOĞLU, ERDEN TİMUR'A SICAK BAKIYOR

Tugay Kerimoğlu'ndan Kerem Aktürkoğlu eleştirisi Tugay Kerimoğlu'ndan Kerem Aktürkoğlu eleştirisi

İddialar ise Eşref Hamamcıoğlu’nun bu teklife sıcak baktığı yönünde. Başkan seçilmesi durumunda Timur’la bu durumu masaya yatıracak. Şartlar oluşursa kendisine CEO’luk teklif edecek. Futbol şubesini devredip mali ve idari işleri yürütecek.

KULÜPTE 3 AYDIR ÖDEME YAPILMIYOR

Galatasaray'da yaklaşık 3 aydır (Mart, Nisan, Mayıs) ödemeleri yapılmıyor. Bununlar birlikte sarı-kırmızılılarda sezon başında transfer edilen Victor Nelsson ve Alexandru Cicaldau'nun da bonservis taksitlerinin haziran ayında ödenmesi gerekiyor.

Nelsson ve Cicaldau'nun yanı sıra temmuz başında Mustafa Muhammed'in 4.5 milyon dolarlık ödemesi var. 1 Temmuz'a kadar ödeme yapılmazsa, sözleşmesi haziranda bitecek olan Mısırlı futbolcu serbest kalarak Zamalek Kulübü'ne dönecek.

(Fotospor)