Erden Timur, basın toplantısına Başkan Dursun Özbek'le beraber katıldı.

"ÇATIŞMA MI ÇIKACAK?"

"Trafik durdurularak polisle içeri geliniyor. Korumakla yükümlü olduğunuz insanları değil de silahla gelen insanları koruyorsunuz. Bundan sonra herkesin 100 tane silahlı adam mı tutması gerekir? Çatışma mı çıkacak?"

"BİZİM MEMLEKETTE BÖYLE İŞE YARIYOR"

"Ali Koç hala onu söylüyor, sebebi şu; Trabzonspor hatasını kabul etti. Bize en yüksek cezanın verilmesini istiyor dendi. Bir camia hatasını kabul ediyorsa sen hala sen şöyle yanlışsın dersen bizim memlekette maalesef böyle işe yarıyor. Düşmüşe ne kadar söylersen kahraman oluyorsun."

"BİR TARAFIN KAYRILMASI..."

"Başından beri yapılan adaletsizlikler, bir tarafın başından başından beri kayrılması bu işi bu noktaya getirmiştir maalesef. Camia asmayı kesmeyi beklediğinde çok kolay kahraman olursunuz. Maalesef diğer tarafın yapmaya çalıştığı şey bu."

"TEHDİT, HAKARET, DARP VAR"

Galatasaray'a 27 gole katkı yapan Brezilyalı orta saha Galatasaray'a 27 gole katkı yapan Brezilyalı orta saha

"Bu şeye benziyor. 'Gece evinize birisi geliyor. Siz niye uyanık değilsiniz?' Maç bitmiş. Herkes gitmiş. Statta polisler kaldığı için onların önlem almasını beklersiniz. Memur arkadaşlara bir şey demiyorum. Emir kulu. Bir sürü olay oldu. Tehdit, hakaret, darp var. Bir kişi orada tutanak tutmadı." sözlerine yer verdi.