Erden Timur, sakat futbolcularla ilgili de bilgiler paylaştı.

"BOEY'İN DİZİNE AĞRI VAR"

"Sacha Boey'in dizinde bir ağrı var. Önümüzdeki günlerde durumu netleşecek. Riske atmamamız gereken bir oyuncu."

"ICARDİ FEDAKARLIK YAPTI"

"Icardi'nin dinlendirilmesi önceden gündemdeydi. Süper Kupa finaline maskeyle çıkmak için fedakarlık yaptı. Antrenmanlara bile iğneyle çıkmak zorunda kaldı. Bir de ortada hassasiyet var. Hocanın izin vermesinde yanlış bir şey yok."

"HER ŞEYE RAĞMEN BİR ARAYA GELME ZAMANI"

Serhat Ulueren'den Erden Timur müjdesi Serhat Ulueren'den Erden Timur müjdesi

"Herkesin bir araya gelmesi lazım. Hepsinin öz eleştirisini yapalım. Onu bir kenarda tutalım, şu anda her şeye rağmen bir araya gelme zamanı. Takım da bunu istiyor."

"SON UYARI NİTELİĞİNDE!"

"Biz daha önce rakibimiz sosyal medyada yaptığı örgütlü yapıya, yayıncının yaptıklarından, istatistik kurumunun yaptıklarına kadar hepsini konuştuk. Sonrasında bizlere davalar açıldı. Gerginliği arttırmama yönünde bir yere kadar şey yapıyoruz ama bu iş bir noktada bitmek zorunda. Başkanımızın konuşması son uyarı niteliğindedir. Artık farklı şekilde aksiyonlar alınacaktır bu da bilinsin."

FRED'İN KARTI HAKKINDA

"Sosyal medyada planlı bir şekilde bir yalan ortaya atılıyor ve insanlar da bunlara inanıyor. Önce insanları, 'Fred, İngilizce bilmiyor' buna inandırdılar. Sonra hiç yaşanmaması gereken otobüs kurşunlanması olayını öne atıp 'Lig o zaman ertelenmemişti' yalanına inandırdılar. Biz yazılı olarak başvuru yaptık ve hepimizin sosyal medya hesaplarının incelenmesini istedik. Kimin ne ilişkisi varsa ortaya çıksın."