Fiorentina'nın ön liberosu Erick Pulgar, kiralık olarak sezon sonuna kadar Sarı- Kırmızılı formayı giyecek. 

20 SAATLİK YOL

23.00'de başlayan karşılaşmanın bitmesinin hemen ardından Pulgar uçağa bindirildi ve İstanbul'a imza için yola çıktı. La Paz'dan Türkiye'ye gelişinin 20 saati bulacağı belirtiliyor. Erick Pulgar, Şili'nin Bolivya'yı 3-2 mağlup ettiği maça ilk 11'de başladı ve 67 dakika sahada kaldı.

22.00 GİBİ İSTANBUL'DA

Başarılı futbolcunun en iyi ihtimalle bu gece 22.00 gibi İstanbul'da olması bekleniyor. Son dakikada bir sıkıntı yaşanmaması için Erick Pulgar'ın lisans ve sağlık raporları hazır halde tutuluyor. Futbol Federasyonu'ndan da bu konuda destek istendiği gelen haberler arasında.

TORRENT İSTEDİ

Orta saha zaafı yüzünden bu sezon Süper Lig'de kritik puanlar kaybeden ve düşme hattıyla arasında 3 puan kalan Galatasaray, teknik direktör Torrent'in talebiyle Erick Pulgar'da karar kıldı.

ISLA VE MEDEL'E SORDU

Erick Pulgar'ın Galatasaray'ı transferinde yardımcı olan isimler de ortaya çıktı. Milli takım kampında teklifi alan Pulgar'ın Fenerbahçe ve Beşiktaş deneyimleri yaşayan vatandaşları İsla ve Medel'e danıştığı, iki oyuncunun, sarı-kırmızılı kulübü kaçırmaması gerektiğini söylemesinin ardından kararını netleştirdiği ifade edildi.

(Sporx)