Erman Toroğlu'nun Galatasaray'la ilgili öne çıkan değerlendirmeleri şöyle...

"PALDIR KÜLDÜR BASACAKLAR"

"Derbiye 6 puan farkla gidilmesi iyi oldu. Başa baş gitselerdi ortalık biraz daha karışabilirdi, daha gergin bir maç olabilirdi. Böylesi tansiyonu düşürdü. Fenerbahçe ilk yarıda Galatasaray'ı yenemedi çünkü üzerine gitmedi. Galatasaray da beraberliğe razı oldu. Şimdi Galatasaraylı futbolcular paldır küldür basacaklar."

"OKAN BAŞARILI AMA..."

"Galatasaray'da Okan, İsmail'e göre başarılı. Elindeki malzemeyi iyi kullandı ama yatırılan sermayeye göre çok başarılı değil. Oyuncularından güzel verim alıyor. Mesela 37 yaşındaki Mertens aynı yaştaki Dzeko'dan daha fazla katkı veriyor."

Uğur Karakullukçu: "Cenk Ergün Galatasaray'ı batıracaktı" Uğur Karakullukçu: "Cenk Ergün Galatasaray'ı batıracaktı"

"SÜLEYMAN HURMA ŞAŞKIN"

"Galatasaray - Karagümrük maçından sonra Süleyman Hurma'yla konuştum, çok şaşkındı. Onun düşüncesi şu, bu takım Avrupa kupalarına gitmeyi hak ediyor. Başakşehir'den iyi takım olduklarını düşünüyor. Ancak başarılı değiller."

"BARIŞ'A TAVSİYELERİM VAR..."

"Galatasaray'da Barış diye bir futbolcu var. Gayet başarılı, kendini geliştiriyor. Ona tavsiyelerim var. Kendini çok fazla yere bırakma. Bir pozisyonda ise kendini bıraksaydın belki de lehine penaltı alacaktın. Bunu iyi ayarla. Öbür türlü her pozisyonda hakeme dönersen bir iki kere yutturursun sonra onlar sana yuttururlar. Avrupa'da oynayacaksan disipline çok önem verirler."

"ORTADA PARA YOK DİYORLAR"

"Galatasaray camiasında kazan kaynıyor. Orada mesela diyorlar ki 'Florya, Mecidiyeköy yapıldı ama ortada para yok.' Erden Timur'a da hop dediler. O gün Metin Öztürk ve Dursun Özbek'le yaptığı basın toplantısında olabilecekleri söylemiştim. Gelinen nokta ortada. Kendisi yönetimde olmayarak sadece Sportif A.Ş'de futbolun içerisinde olmak istedi." şeklinde konuştu.