SKY Spor'a konuşan Erman Toroğlu, Galatasaray'ın mağlubiyeti hak ettiğini söyledi.

"SON DERECE YANLIŞ"

"Mert Hakan Yandaş çok yanlış işler yapıyor. Bu durum Fenerbahçe'nin iç sorunudur. Rakibi sinirlendirmeye çalışıyor, rakibi tahrik etmeye çalışıyor son derece yanlış. Sonunda kendi kulübü bunu bir şekilde yollar. Top oynamaya baksın, amigoluk yapmasın. Zaten Türkiye'de yeterince amigo var; gazeteci, yönetici, muhabir sen bırak bunları top oynamaya bak."

"SINIFTA KALDI"

"Bu maç için İsmail Kartal sınıfı geçti, Okan Buruk sınıfta kaldı. Galatasaraylılara da sorsan haklı galibiyet aldı derler. Ama iç sahada maçlar kaybettiği için şampiyonluğu veriyorsun İsmail Hoca. Dzeko seni esir aldı, Batshuayi'yi zamanında oynatamadın. Ali Koç boşuna biz gerçek şampiyon olduk gibi şeyler söylemesin, evinizde puan kaybettiğiniz maçlara bakın."

Derrick Köhn için 8 milyon Euro'luk teklif geldi Derrick Köhn için 8 milyon Euro'luk teklif geldi

"OKAN BAŞARISIZ"

"Dün de söylemiştim bugün mağlup olduğunda da söylüyorum Okan başarısız. Elindeki malzemeyi iyi kullanamadı. Şampiyon da olsa aynı şeyi söylerim ama İsmail'e göre az hata yaptı."

"SANA BİR ÇAKSAM..."

"Torreira bazı pozisyonlarda kendini yere atıyor. Kurşundan vurulmuş gibi bağırıyor, çağırıyor. Ben sana bir çaksam bakayım yerden kalkabiliyor musun?"

"ICARDİ'YE BİR ŞEY DEMİYORUM"

"Galatasaray'da 1 tane iyi dediğin adam yoktu bu derbide. Barış'ı kilitlediler. Ziyech ve Mertens de ortalarda yoktu. Icardi'ye bir şey demiyorum çünkü top gelmedi adama." şeklinde konuştu.