Galatasaray, 14 maç aradan sonra ligde mağlubiyet yaşadı... A Spor'dan Erman Toroğlu Konyaspor - Galatasaray karşılaşmasını yorumladı.

"İlk pozisyon penaltı değil"

"Galatasaray'ın ilk dakikalarda penaltı beklediği pozisyonun penaltıyla alakası yok Okan Buruk'un maçtan sonra bu kadar isyan etmesine de gerek yok."

Ömer Üründül'den ilginç Icardi eleştirisi: "Herkes ona..." Ömer Üründül'den ilginç Icardi eleştirisi: "Herkes ona..."

"Icardi neden çıkmıyor?"

"Icardi 90 dakika oynayacak diye bir kural mı var? Neden oyundan çıkmıyor? Sahada yürüyor resmen takımını 10 kişi bıraktı. Alsana Gomis'i oyuna bir hareketlilik gelsin."

"Dubois'in pozisyonu sarı kart"

"Dubois'in ayağına basılan hareketine ben sarı kart veririm kimse kusura bakmasın. O kadar kolay ve ucuz kırmızı kart bu pozisyonlarda verilmez."

"Rehavete kapıldılar"

"Galatasaray'ın etkili oyuncusu Barış Alper Yılmaz'dı onun dışında sahada varlık gösteren, tepki gösteren başka bir oyuncusu yoktu. Onu da sahadan aldı. Yunus'u sol beke attı. Orta sahayı boşaltıp sadece Torreira'ya bıraktı. Bunlar yanlış tercihler. İkinci yarıda da oyuncular 'Nasıl olsa kazanırız' havasına girdiler ve rehavete kapıldılar."

"Galatasaray mağlubiyeti hak etti"

"İşin özü şu, Galatasaray mağlubiyeti hak etti. Bu maç hem Okan Buruk için hem de futbolcular için büyük ders niteliğinde."