SKY Spor'a konuşan Erman Toroğlu, Icardi'nin 1 maçlık cezasını da yorumladı.

"TRİBÜN ÇEKİMİ YASAL DEĞİL"

Kaya Çilingiroğlu: "Dursun Özbek çok doğru yapıyor..." Kaya Çilingiroğlu: "Dursun Özbek çok doğru yapıyor..."

"Icardi'nin hareketiyle Pascal Nouma'nın hareketini karşılaştırıyorlar. Nouma'nın eylemi Icardi'ye göre daha uzun. Bu ceza biraz tuhaf. Hiç ceza vermese yırtarlardı. Ben görmedim bir şey. Tribün çekimi yasal değil ki. Sosyal medyaya göre de penaltı verin, düdük çalın o zaman."

"KİMSE ARTİSTLİK YAPMASIN"

"Galatasaray'ın TFF'ye karşı istifa çağrısı tamamen orta oyunu. Siz getirdiniz diğer kulüplerle bu Federasyonu. Kimse artistlik yapmasın. Tribüne değil, harbiye uyun."

"PRAG'IN DEĞERİ ICARDİ İLE AYNI"

"Galatasaray'ın elendiği Sparta Prag'ın piyasa değeri Icardi'nin değeriyle aynı. O maçın hakemleri de gayet iyi maç yönetti. İnanılır gibi değil 2 müsabakada 6 gol yedin. Aldığın oyunculardan 4 tanesi ortalıkta yok. Transfer mühendisi Erden Timur nerede? Evleri yıkıldı, analarının ligine döndüler. Bu paraları nerden verdiniz o zaman."

ULTRASLAN'I HEDEF ALDI

"Galatasaray seyircisi, takıma gelen emeklilere tavır koymuyor. Başarılı futbol oynayan Kerem Aktürkoğlu'na tavır yapıyor. Olacak iş değil. Amigolarla iş yapma şansınız yok. Amigolarla futbolcular arasında bağlantı kesildiği zaman o futbolculara da tepki gösteriliyor. Çünkü o amigolara para gitmezse söz konusu oyunculara ters tezahürat yaparlar."

DERBİ YORUMU

"Beşiktaş'ın kaybecek bir şeyi yok. Galatasaray mağlup olursa çok şey kaybeder. Gedson atılmasıyla vatandaşı ve hocası Fernando Santos'u satışa getirdi, o kadar kolay kart görülmez. Gereksiz yere cezalı duruma düştü." şeklinde konuştu.