Ersin Düzen, Fenerbahçe yönetimini de hedef alan demeçler kullandı.

Elias Jelert transferinde Johan Elmander detayı Elias Jelert transferinde Johan Elmander detayı

"GALATASARAY'A ÇAMUR ATMAYIN"

"Fenerbahçe camiasına sesleniyorum, Galatasaray'a çamur atmayı bırakın artık. Halen aday olmak için diretiyorsunuz. Taraftar sizi istemiyor, tribünlerde kavgalar çıkıyor ama siz popülist davranıp Mourinho'yu getireceğinizi iddia ediyorsunuz. Diyelim ki getirdiniz, sonrasında ne olacak? Yine kulübün kasasından milyon Euro'lar çıkacak. Sırf kendi koltuğunuzu sağlama almak için bunları yapacaksınız."

"TERİM NİYE GİTTİ O ZAMAN?"

"Hep TFF'yi ve hakemleri suçluyorsunuz. 2 sene önce aynı hakemlerle Galatasaray ligi 13.bitirdi. Fatih Terim niye gitti o zaman? Siz şampiyonluk yarışında Galatasaray ile değil Trabzonspor ile çekişiyordunuz. Artık bu numaraları taraftar yemiyor."

"SEVGİ İKLİMİ VAR"

"Galatasaray'da sevgi iklimi var. Sezon sonunda seçim olacak kimse bunu şampiyonluğun önüne getirmiyor. Fenerbahçe camiası sezon ortasında aylardır Divan Kurulu seçimini konuştu. Sezon bitti şimdi de kavgalar ve tartışmalar daha da çok nüksetti. Herkes kendini garantiye alma peşine düşmüş."

"HOCASINA SAYGISI VAR"

"Galatasaray'da futbolcuların hocasına saygısı var. Fenerbahçe'de İsmail Kartal bir türlü futbolcularla doğru iletişim kuramadı. Dzeko kesik yiyor. Neden 1-2 ay önce yedek kalmadı o zaman." dedi.