Ertem Şener, Galatasaray'ın transferde nokta atışı hamleler yapması gerektiğini ifade etti.

"ŞANSI BEŞİKTAŞ KADAR..."

"Söyleyeceğim şeylere Galatasaray taraftarı alınmasın. Eğer bu Galatasaray önemli transferler yapmazsa önümüzdeki sezona Fenerbahçe favori girer. Şampiyonluk şansı Beşiktaş kadar olur. 4-5 tane ilk 11'e monte edebileceği adamlara ihtiyacı var. Okan Hoca'ya güvence verilmiş. Nihat Kırmızı, İbrahim Hatipoğlu gibi cömert isimler var maddi anlamda. Ama transferleri tutturmak da bir o kadar önemli. Seneye Şampiyonlar Ligi var. Taraftar sizden başarı bekliyor. O beklentilere karşılık transferler yapmanız gerekiyor."

"İLKAY GALATASARAY'A GELMELİ"

"Fenerbahçe'nin 8 numarasında Fred oynuyor. Geçen sene 99 puan toplayan takım var. Neden düzgün giden kadroyu bozsunlar ki? Ama Galatasaray'da Kerem Demirbay'ın sallantılı performansı oluşabiliyor. O yüzden İlkay Gündoğan Galatasaray'a gelmeli. Okan Hoca'nın aradığı kan. Çok istediğini biliyorum."

"AMRABAT PAHALI GELDİ"

Fenerbahçe'nin gizli TFF görüşmesi! Galatasaray... Fenerbahçe'nin gizli TFF görüşmesi! Galatasaray...

"Galatasaray yönetiminden Nihat Kırmızı'yla transfer konusunu konuştum. Sofyan Amrabat biraz pahalı gelmiş. Özellikle istediği maaş dengeleri bozacak cinsten. Evet iyi oyuncu mu? İyi oyuncu ama bulunmaz hint kumaşı değil sonuçta. Biraz daha fazla para ver git oraya İlkay'ı al daha iyi. Bunun dışında da basında adı duyulmamış isimlere gidebilirler. Benden söylemesi." dedi.