Ertem Şener'in YouTube kanalında maç öncesi verdiği bilgiler şöyle...

Emre Bol: "Galatasaray'a Osayi Samuel etkisi yaratır" Emre Bol: "Galatasaray'a Osayi Samuel etkisi yaratır"

"YÜZÜ GÜLMÜYOR"

"Sabahtan beri Okan Buruk'un görüntülerine baktım. Yüzü gülmüyor. Şu an çok tehlikeli. Çok konsantre olmuş. Bazıları diyor ki Fenerbahçe mağlubiyetinden öyle oldu. Öyle bir durum yok. Hoca futbolculuk kariyerinde çok başarılar yakaladı çok hayal kırıklığı da yaşadı. Bir mağlubiyet onu düşürmez. İddia ediyorum Galatasaray, Fenerbahçe'den hatta rakibi Konyaspor'dan daha fazla maça konsantre oldu. Ben Galatasaray'ın kazanacağını düşünüyorum. Astrologlara felan da inanmıyorum."

"ERDEN TİMUR KUŞ UÇURTMAMIŞ"

"Galatasaray Başkanvekili Erden Timur, derbiden sonra Florya'da kuş uçurtmamış. Hep futbolcuların yanında olmuş. Okan Hoca'yla istişarelerde yapmış. Galatasaray Lisesi'nde oyunu kullandı direkt Florya'ya gitti ve takımıyla beraber oldu. Ayrıca ödeme sıkıntılarını da haftalar önce halletmişlerdi. Galatasaraylı oyuncuların paraya ihtiyacı yok. Galibiyete ve taraftarının gönlünü kazanmaya ihtiyacı var."

"BEN PROGRAMIMDA KONUŞTURMAM"

"Konyaspor - Galatasaray maçıyla ilgili Rasim Ozan Kütahyalı'nın sarf ettiği teşvik sözleri var. Ben böyle bir şeyi programımda konuşturmam. Onun söylediği onu bağlar ve dile getirdiği platformu bağlar. Sadece Rasim değil, hiçbir yorumcum kimseyi itham altında bırakamaz." şeklinde konuştu.