Ziraat Türkiye Kupası son 16 turu ilk maçında Beşiktaş Erzurumspor'a konuk olacak. Bu maçı A Spor canlı izle ile naklen verecek. A Spor resmi youtube hesabı Erzurumspor Beşiktaş maçını canlı veriyor.

Erzurumspor Beşiktaş Kupa maçını CANLI (A Spor izle)

Erzurumspor - Beşiktaş muhtemel 11'ler:

Erzurumspor: Sehic, Merthan, Mücahit, Obertan, Batuhan, Hasan, İbrahim, Emrah, Scuk, Murat, Oltan

Beşiktaş: Karius, Necip, Vida, Roco, Rebocho, Boyd, Elneny, Oğuzhan, Diaby, N'Koudou, Umut

Karşılaşma saatinde Erzurum'da hava sıcaklığının eksi 8 derece olması bekleniyor. İki takım daha önce 2 kez karşı karşıya geldi. Geçtiğimiz sezon Süper Lig'de oynanan mücadelelerde Beşiktaş, deplasmanda oynadığı ilk maçtan 3-1'lik galibiyetle ayrılırken, ligin ikinci yarısında İstanbul'da oynanan maçtan gol sesi çıkmadı.

Devre arası transfer döneminin durgun takımlarından olan siyah beyazlı takım, lider Sivasspor'un 7 puan gerisinde 5. sırada bulunuyor. Şampiyonluk şansını sürdüren Beşiktaş, kupada da iddialı ilerleyişini sürdürürken, son 16 turu ilk maçında avantajlı bir skor alıp İstanbul'da işi bitirmek istiyor. Diğer tarafta Erzurumspor ise 2. Lig'de şampiyonluk yarışı verirken, kupada da sürprize imza atmak istiyor. Futbolseverler karşılaşma öncesi 'Erzurumspor Beşiktaş maçı hangi kanalda, saat kaçta?' aratmasını gerçekleştiriyor. Haberimizin ayrıntılarından 'Erzurumspor Beşiktaş maçı hangi kanalda?' sorusunun yanıtını bulabilir, canlı izle linkine ulaşabilirsiniz…