Evren Turhan, Trabzonspor maçındaki saha olayları nedeniyle beklenen cezayı almayan Jayden Oosterwolde'yi ima eden sözler kullandı.

İrfan Can ve Mert Hakan'dan Galatasaray taraftarına tuzak! İrfan Can ve Mert Hakan'dan Galatasaray taraftarına tuzak!

"ALLAH'IN ADALETİ ŞAŞMAZ"

"Spor birleştirici her zaman bunu söyledik, lafta değil kalpten söyledik ama paraya satılan insanlar bu mecrayı bozdu. Adaletli olmak objektif olmak bizim işimiz. Keşke hedefe giderken herkes hatasını görse, öz eleştiriyi yapsa ama para insanları satın almış, Takımlarının önüne geçmiş. Sonuç böyle giderse kaybeden yine aynı olacak. Bu net ve kesin. Allah’ın adaleti şaşmaz."

"HER TAKIMIMIZ BAŞARILI OLSUN"

"Her takımımız Avrupa da başarılı olsun. Bugünkü maç İsmail Kartal’a yazar. En iyi kadronla çıkman lazımdı. Mental olarak takım etkilenmiş maça çıkmamak vs oyuncuları üzmüş ve etkilemiş. Bunun sorumlusu belli. Rakip, ligimizde ancak ilk 10 girer, kalite olarak çok üstünsün ama sonuç onu göstermedi. Rövanş da avantajlı Fenerbahçe ama bu hatalar yine olursa tur gider söyleyeyim." dedi.

SEZONU KAPATTI

Olympiakos maçında sakatlanarak oyundan çıkmak zorunda kalan 22 yaşındaki Hollandalı savunmacının sezonu kapattığı öğrenildi.