TRT Spor'a açıklamalarda bulunan 32 yaşındaki golcü, hakkında çıkan transfer iddialarını doğruladı.

FATİH KARAGÜMRÜK TERCİHİ

İtalyan futbolcu, Fatih Karagümrük'e geliş sürecini, "Belli bir süre takımsızdım. Artık oynama zamanımın geldiğini düşünüyordum. Karagümrük'ten bir teklif gelinde kaçırmak istemedim." diye anlattı.

"HÜCUM BÖLGESİ OYUNCUSU YAPTI"

Borini, Andrea Pirlo geldikten sonra formunun artmasının sorulması üzerine, "Hoca bana güven verdi. Bana o güveni verince de yapabileceklerimin farkındayım. Yeteneklerimi sahaya yansıtmamı sağladı. Beni hücumda daha fazla etkin hale getirmeye çalıştı. Beni komple hücum bölgesi oyuncusuna dönüştürdü. Gol atmamı da sağladı. Bizim için gol atmak da çok önemli." cevabını verdi.

"TRANSFER HABERLERİ DOĞRU"

32 yaşındaki futbolcu, ara transfer döneminde Beşiktaş, Galatasaray, Fenerbahçe gibi takımlarla adının transferde geçmesinin sorulmasının ardından, "Bunlar doğru. Özellikle ligin ilk 5 sırasında bulunan takımların hepsi benimle ilgili şeyler sordu. 32 yaşındayım, ben de kendi şartlarımı düşünmeliyim. Kontratım haziranda bitiyor. Hazirandan itibaren geleceğimle ilgili kararı vereceğim. 3 taraf da aslında şartlarda anlaşamadı, bu nedenle şu an buradayız." şeklinde konuştu.

"HAZİRAN'I BEKLİYORUM"

Borini, geleceğine dair, "Kendimi çok kısıtlamak istemiyorum. 32 yaşındayım, yanlış tercihler yapmak istemiyorum. Her teklife açığım. İtalya'ya da dönmek istiyorum, burada da kalabilirim. İtalya'ya dönmek şu an çok iyi bir tercih de olmayabilir. Her opsiyonu değerlendireceğim. Haziranı bekliyorum." sözlerini sarf etti.

Uğur Karakullukçu: "Galatasaray için zor bölüm geride kaldı" Uğur Karakullukçu: "Galatasaray için zor bölüm geride kaldı"

BU SEZON PERFORMANSI

Fatih Karagümrük forması altında bu sezon 24 maça çıkan Borini, 16 gol, 8 asistlik performans sergiledi.