Extra Futbol'un haberine göre Galatasaray'daki görevinden ayrıldıktan sonra Bodrum'a yerleşen Terim, Bodrumspor'un 1.Lig'deki maçlarını yakından takip ediyor ve yönetimiyle de sık sık istişarelerde bulunuyor. Ailesinin görüşlerini de dinleyen Terim, olumlu yanıt alırsa Muğla temsilcisini satın almak için resmi girişimleri başlatacak.

Azaphan ve Öztürk'ten destek

Galatasaray teknik direktörü Fatih Terim, Galatasaray'a sponsorluk desteğiyle ön plana çıkan Dinçer Azaphan'dan Bodrumspor'u satın alma konusunda tam destek aldı. Daha önce Terim'le Vadi İstanbul'daki ofisinde sık sık bir araya gelen Azaphan, Terim'e hem maddi hem de manevi anlamda elinden gelen desteği vereceğini vurguladı.

Mecnun Otyakmaz'dan Galatasaraylıları kızdıran hamle Mecnun Otyakmaz'dan Galatasaraylıları kızdıran hamle

Bir dönem Antalyaspor'da başkanlık yapan, ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı'nın yakın arkadaşı olan Bodrumspor'un sahibi Ali Şafak Öztürk de Fatih Terim'in bir diğer destekçisi. Öztürk, Antalyaspor kulübüne Eto'o, Nasri ve Menez gibi dünya yıldızlarını transfer etmişti.

Bodrumspor 1.Lig'de kaçıncı sırada?

Ege ekibi, bu sezon 27 maçta topladığı 42 puanla 7.sırada yer alıyor. Bodrumspor, geçen sezon 2.Lig'de play-off finalini kazanarak 1.Lig'e yükselme başarısı göstermişti.

Trabzonspor'un teklifine sıcak bakmıyor

1,5 yıldır takım çalıştırmayan Fatih Terim için Trabzonspor iddiası geçiyordu. Ancak Terim'in Karadeniz ekibine sıcak bakmadığı öğrenildi. Terim'i Trabzon'a getirmek için Trabzonspor eski Başkanı Sadri Şener'in yeğeni Ozan Şener ve damadı Volkan Bahçekapılı'nın Trabzonlu ailesi devreye girmişti. Hatta yeni Başkan Ertuğrul Doğan'la da iletişime geçtiler fakat deneyimli hocanın Trabzonspor'un olası teklifine sıcak bakmayacağı ortaya çıktı.

Erman Toroğlu: "Terim'in yeni adresi Bodrum"

Spor yorumcusu Erman Toroğlu, Fatih Terim hakkında katıldığı bir YouTube kanalında şu ifadeleri kullanmıştı: "Fatih Hoca'yı artık İstanbul'da göremiyoruz. Terim'in yeni adresi bundan böyle Bodrum. Hoca belli ki orayı çok sevmiş. Sessiz, sakin huzuru Ege'de bulmuş durumda. Artık eskisi gibi İstanbul'da vakit geçirmiyor." dedi.

Ali Şen de yanında

Fatih Terim'e kulüp satın alma konusunda eski Fenerbahçe Başkanı Ali Şen'den de destek geldiği öğrenildi. Kendisi gibi bir süredir Bodrum'da yaşayan Ali Şen de sık sık Bodrumspor'un maçlarını yakından takip etmekte. "Futbolu, futbolu bilenler yönetsin" düşüncesi bulunan Ali Şen, Terim'in arkadasında değil yanında olacak.