Terim, dün GSYİAD Başkanı İbrahim Hatipoğlu'nun daveti üzerine kulüpte öne çıkan isimlerle iftar yemeğinde buluştu. Dursun Özbek, Erden Timur ve Okan Buruk olmak üzere birçok isimle sohbetlerde bulundu.

"Fenerbahçe derbisini izlemeye gelin"

Galatasaray Başkanvekili Erden Timur, Fatih Terim'i NEF Stadı'nda oynanacak Galatasaray - Fenerbahçe derbisine davet etti. Deneyimli futbol adamı, "Şampiyonluk o maça kalmaz." şeklinde cevap verdi. İki takım da son haftayı depremzelerden etkilenen takımlarla oynayacağı için BAY geçecek. Puan farkı yakın olursa derbiden bir kulüp şampiyon çıkacak. Lig şampiyonu o maçta belli olursa Galatasaraylı yetkililer, Fatih Terim'e bir davet daha gönderecek.

Büyük destek gördü

Galatasaray'ı çalıştırdığı dönemde bazı kongre üyeleri Terim'i sert bir dille eleştiriyordu. Başarılı olduğu dönemde bile tavırlarından rahatsızlık duyduklarını deneyimli hocayla çalışan başkanlara söyleniyordu. Dün Terim'in gördüğü destek kendisini bir hayli memnun etti. Bu da başkan adayı olması durumunda üyeler arasında büyük bir kitleyi arkasına alacağına işaret ediyor.

7 Süper Lig kulübünden Galatasaray'ın kararına destek! 7 Süper Lig kulübünden Galatasaray'ın kararına destek!

Terim, Galatasaray'dan ayrıldıktan sonra yaptığı açıklamalarda birçok kez başkanlık sinyallerini veriyordu. Kendisine gelen sorularda da başkanlık hedefini yalanlamıyordu.

Milli Takım iddiaları doğru değil

Bu arada başta Ahmet Çakar olmak üzere birçok spor yorumcusu, Fatih Terim'in Milli Takımın başına geçeceğini iddia ediyordu. TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi, Bursa'da oynanan Hırvatistan mücadelesinden sonra yaptığı açıklamalarla Stefan Kuntz'a sahip çıktı. Ayrıca Kuntz'un olası ayrılığında da Terim'in B planı olmadığı gelen bilgiler arasında yer alıyor.

Borumspor teklifi geldi, düşünmek için süre istedi

Bodrumspor'un sahibi Ali Şafak Öztürk, Fatih Terim'le yaptığı görüşmelerde ortaklık teklif etti. Terim, futbolla ilgili başka planlarının olabileceğini düşünerek sezon sonuna kadar süre istedi. Ailesiyle vereceği karar doğrultusunda Öztürk'e cevap vereceği kaydedildi.

Galatasaray'ın amatör branşlarına destek olan Dinçer Azaphan'ın da gerek sponsorluk gerek manevi anlamda Terim'e destek sözü verdiği öğrenildi.

1,5 yıldır takım çalıştırmıyor

Ocak 2022'de Burak Elmas'la anlaşamayan, Galatasaray'daki görevinden ayrılan Fatih Terim o tarihten beri takım çalıştırmıyor. Trabzonun önde gelen iş adamları Terim'in Trabzonspor'u çalıştırması için nabız yokladı ancak beklediği cevabı alamadılar.