Galatasaray’da devre arası transfer döneminde en büyük hedeflerden biri olan Gremio’nun sol beki Alex Telles’in transferi çıkmaza girdi.

Bugün’ün haberine göre; sarı-Kırmızılı takımın İtalyan hocası Mancini’nin Premier Lig’de Manchester City’yi çalıştırdığı dönemden beri takibe aldığı ve Aysal yönetiminden öncelikli olarak istediği Brezilyalı oyuncunun transferi askıya alındı.

Galatasaray Başkanı Ünal Aysal, Alex Telles transferinin çıkmaza girmesi ile ilgili açıklamalarda bulundu. Aysal, “Kontrat şartlarında her iki tarafın da mutabık kalamadığı hususlar dolayısı ile şu anda başka alternatiflere döndük” diye konuşarak Brezilyalı’nın transferinde ciddi bir sorunun olduğuna parmak bastı.

Alex Telles transferinin askıya alınması, İtalyan teknik direktör ile yönetimin arasını da açtı. Galatasaray yönetimi ile toplantı üzerine toplantı yapan İtalyan teknik adamın, bu krizi çözmek için büyük uğraş verdiği öğrenildi. Alex Telles’in bir başka kulübe satılmasını istemeyen Mancini, bu futbolcunun menajeri Fernando Otto ile yaptığı telefon görüşmesinde tarafların sakin olmasını ve “Bu krizi bizzat ben çözeceğim” dediği ifade edildi.