Galatasaray'ın teknik patronu Fatih Terim, Göztepe maçında alınan 1-0'lık galibiyetten sonra önemli açıklamalarda bulundu:

  • "Havaya söyleyecek bir şey yok ama zemine konuşabiliriz. Böyle bir ligde daha iyi şartlarda oynamak ister herkes. İnşallah önemli sakatlıklar olmamıştır. Birçok defa idmanda çalıştığınız kurguları çamura ya da suya saplayabilirsiniz."
  • "Son günlerin en popüler gündemi transfer. Açıkçası, isimler üzerinden transferle ilgili konuşmak istemiyorum. Bazen transfer yapmak istediğinizde paranız olmuyor, paranız olduğunda da bazen zamanımız olmuyor."
  • "Ben bütün arkadaşların özveriyle çalıştığını biliyorum. Galatasaray taraftarından dileğim, 31'i gecesine kadar beklemeleri. Tabii ki içinde bulunduğumuz durumu ben de tasvip etmiyorum ve Galatasaray'a uygun bulmuyorum."
  • "Ya bu arkadaşlar gelir Cumartesi günü Alanya'da oynarlar, bundan sonra iteleyeceği bir zaman da yok. İçinde bulunduğumuz durumu ben de tasvip etmiyorum ama uğraşı görüyorum. Bu kadar beklediler, 2-3 gün daha beklesinler."