1 Haziran’da Galatasaray başkanı kucağında tam 400 milyon TL’lik bir bomba bulacak. Çoğunluğunu futbolcu maaş, prim, transfer taksidi ve bonservis taksidinin oluşturduğu 400 milyon TL’lik ödeme için yeni başkan acil kasa kolaylığı sağlamak zorunda. Gelen bilgilere göre aday olan isimlerden hiçbirisinin şu anda böyle bir borcu ödeyecek mali kaynağı yok. Bu yüzden sürekli olarak koalisyonlar kurmaya çalışılıyor.

29 Mayıs’ta seçim olmazsa bu rakamı bulmak Mustafa Cengiz’in üzerine kalacak. Çünkü içerideki tüm alacaklarını tahsil eden Abdürrahim Albayrak, eğer Cengiz devam ederse yönetimden çekilecek. Cengiz kısa süre önce “yalancılıklı” ve “altını oymakla” suçladığı Albayrak’ı istifaya davet etmişti.

Eşref Hamamcıoğlu'ndan Fatih Terim cevabı

CBC Sport’ta yayınlanan Türkiye’den Futbol programına bağlanan Hamamcıoğlu ‘Siz seçilirseniz Fatih Terim ile devam eder misiniz?’ sorusuna yanıt verdi.

‘Terim imajı diğer kulüplerin antrenörlerinden farklı’

“Fatih Terim Galatasaray Kulübü üyesi ve aynı zamanda divan kurulu üyesidir. Dolayısıyla Galatasaray’daki Terim sembolizması, imajı diğer kulüplerin antrenörlerinden çok farklıdır. Terim en zor zamanlarda Galatasaray’a gelip ekip kurmuş, başarılı olmuş ve şampiyonluklara imza atmıştır. Terim’in sözleşmesi haziranda bitiyor 2 yıl da uzatma opsiyonu var ancak biz yönetime gelirsek yeni bir bütçe ve yeni bir vizyon ile gelmek zorundayız. Çünkü bütün kulüpler gibi Galatasaray’ın da maddi durumu çok kötü.” dedi.

(Fotomaç)