Kısa süre Galatasaray’la centilmenlik anlaşması olduğu iddia edilen Alex Teixiera, Gremio ve Cortinthians ile anlaşamadı. Ocak ayından beri bonservisi elinde olan sambacı 10 numara kariyerine Avrupa'da devam edecek..

Bir süre önce Alex’in Galatasaray’la centilmenlik anlaşması olduğu ortaya çıkmıştı. Sambacının Türkiye’nin Brezilya’dan gelen uçuşları kabul etmediği için seyahat edemediği haberi yapılmıştı. Bu kez Alex ile Galatasaray arasındaki centilmenlik anlaşmasının 31 Mayıs itibariyle dolduğu haberi yapıldı. Eğer bu süre içinde sarı-kırmızılılar, Alex ile sözleşme imzalayamazsa Brezilyalı oyuncunun farklı bir takıma imza atacağı öğrenildi.

Daha önce Mart ayında Alex’in eski menajeri Martins, oyuncusunu Fenerbahçe’ye, “Alex Teixiera, Fenerbahçe’de Alex etkisi yaratır” diye teklif etmiş ancak cevap alamamıştı.

Alioski de elden kaçıyor

Ezgjan Alioski'nin Leeds United'da sözleşmesi bitmişti.

Ancak İngilizler, Elland Road'da kalması için 29 yaşındaki sol beke yeni şartlarda bir teklif daha sundu.

Galatasaray'daki belirsizlik ortamı ve özellikle bir teknik direktörün olmayışı Alioski'nin kafasını karıştırırken Kuzey Makedon oyuncunun, son kararını vermek için Leeds United şefleriyle bir araya geldiği ifade edildi.

Kaynak: Sabah