En son Ali Şansalan, Trabzonspor - Fenerbahçe maçında verdiği kararlarla sarı-lacivertlilerin büyük tepkisini çekmişti. Kulüpler Birliği'nin düdüklerini asmalarını istediği isimler olduğu ve bu konuda TFF ve MHK'ya baskı yaptığı ortamda hakemler dayanışmaya gitti ve TFF'ye rest çekti.

GÖRÜŞME YAPILACAK

Kulüpler Birliği ile TFF arasında yarın bir görüşme daha yapılacak. Bu görüşmeye başkan Ahmet Ağaoğlu ile asbaşkanlardan Ali Koç ile Süleyman Hurma katılacak.

Bir önceki toplantıya Koç’un yerine Tahir Kıran’la katılan Ağaoğlu, TFF Başkanı Nihat Özdemir ve MHK Başkanı Serdar Tatlı ile bir araya gelmişti. O toplantıda Ağaoğlu’nun, TFF ve MHK’den 4 hakemin profesyonel sözleşmelerinin iptalini istemişti. Bu isimler; Ali Palabıyık, Halis Özkahya, Hüseyin Göçek ve Özgür Yankaya olarak öne çıkmıştı.

ÇAKIR VE AYDINUS KARŞI ÇIKTI

Ancak Cüneyt Çakır ile Fırat Aydınus’un başını çektiği hakemler Tatlı ve Özdemir’e, “Bu 4 hakemin sözleşmesi fesholursa biz de maçlara çıkmayız” diyerek son sözlerine söylediler.

Bu arada yarın yapılacak görüşmede Ali Koç’un bu isimlere ek olarak Ali Şansalan’ın da sözleşmesinin feshedilmesini isteyeceği iddia edildi.

Kaynak: Fotospor