G.SARAY'DA yeni teknik direktör olması artık sadece resmiyete kalan Mircea Lucescu, yeni sezon için kadrosunu belirleme çalışmalarına başladı. Rumen teknik adam, Shaktar Donetsk Başkanı Ahmedov ile 1-2 gün içinde işin adını koyacak ve pazar ya da pazartesi günü İstanbul'a gelecek. Ardından da Ünal Aysal ile bir araya gelip yeni sezon planlamasını masaya yatıracak. Gidecekler ve gelecekler konusunda da görüşmeler yapılacak.

BU KADAR BANA YETER

Aysal ile Lucescu görüşmesinde takımla ilgili konuşmalar da oldu. Lucescu, Başkan'a "Bana 2-3 takviye ile bu kadro yeter. 10-12 tane oyuncu da satarız ve bütçe yaratırız. Hiç sorun olmaz" yanıtı verdi. Aysal da beklediği cevabı aldığı için mutluydu. Peki yeni transferler kimler olacak? Bu konuda Lucescu, 1. sıraya öz evlad gibi sevdiği Brezilyalı yıldız oyuncu Alex Teixeira'yı yazdı. Forvet arkası, ofansif ön libero, sağ kanat ve sol kanat oynayan Alex, 17 milyon euro değerinde ancak Ukrayna'daki savaş nedeniyle futbolculara sözleşme fesih hakkı çıkacak. Aslan'ın bu konuda işi kolay.

İKİNCİ SIRADA SRNA VAR

Lucescu, Alex ile de yetinmeyecek. Sağ bek Srna, sağ kanat Douglas da listede. Golcü Luiz Adriano ismi de kulislerde geçiyor ancak çok zayıf ihtimal. Mevlüt Erdinç transferi ile G.Saray bu ihtiyacı karşılayacak. Rumen teknik adamın Sabri-Veysel Sarı'ya rağmen Hırvatistan milli takımı forması da giyen Srna konusunda ısrarcı olduğu belirtildi