Maçın 2.golünü atan Kerem Aktürkoğlu'nun yardımcı antrenör Selçuk İnan ile oyundan çıkarken o diyaloğu gözlerden kaçmadı...

İŞTE O KONUŞMALAR:

Kerem Aktürkoğlu: Bana daha çok top gelse skor farklı olabilirdi.

Selçuk İnan: Biliyorum. Fatih Hoca sana güveniyor. Zamanla o da olur.

Kerem Aktüroğlu: Kendimi geliştirmeye devam edeceğim.

RIDVAN DİLMEN: "STUTTGART VE FREİBURG İSTİYORMUŞ"

TRT Spor yorumcusu Rıdvan Dilmen, Kerem'in geleceği hakkında yorumlarda bulundu.

"Kerem'in menajeriyle konuştum. Stuttgart ve Freiburg gibi takımlar ilgileniyormuş Almanya'dan. Fransa'dan da takım vardı ama unuttum. Ben olsam dolu dolu 25-26 yaşından önce ayrılmam Galatasaray'dan."

FATİH TERİM'DEN KEREM, MORUTAN VE MARCAO SÖZLERİ

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Gaziantep FK'yı 2-0 yendikleri maçın ardından açıklamalarda bulundu. Kerem Aktürkoğlu, Marcao ve Morutan'ın performanslarını değerlendiren Terim, önemli ifadeler kullandı.

“Kerem tabii bizim çok alt liglerden alıp, güvenip forma verdiğimiz, her geçen gün de gelişimini takip ettiğimiz bir Kerem. Bazen kenarda, bazen içeride oynatıyorum. Daha da iyi olacak inşallah. Morutan hem içeride, hem kenarda oynuyor. İçlerinde en küçüğü o, biraz da içine kapanık. Oynadıkça bu arkadaşlar hasarsız geçerse, kaybedilen puanların takımdaki hasarı tecrübeli oyuncuyla, genç oyuncunun göğüslemesi aynı miktarda olmuyor. Birinde daha şiddetli travma yaratırken, diğeri üç gün sonra maç var kendimi hazırlamalıyım diyebilir. Hele ellerinden kaçırılan bazı maçlar var. Bunları düşününce, bunlar genç arkadaşlara önemli tecrübeler kazandıracak. Morutan da yetenekli. Hem sol ayağı, hem zekası, hem birkaç mevkide oynayabilmesi, daha da gelişecek. Eğer buraları az zararla kapatabilirsek ilerisi bizim için çok açık.”

(TRT Spor)