Bu hayalimi Galatasaray ile Real Madrid karşısında gerçekleştireceğim. O yüzden çok mutluyum. Ben ve takım arkadaşlarımız Galatasaray tarihine yeni bir sayfa açmak ve yeni bir başarı kazandırmak için çalışacağız.

Oynayacağımız her maç benim için çok özel maçlar olacaktır. Real Madrid maçı da mutlaka çok özel çünkü onlara karşı ilk defa forma giyeceğim ve Ronaldo'ya karşı forma giyeceğim. Bunlar bir araya geldiğinde benim için çok önemli bir maç oluyor. Ama her maç çok özel ve her maça da aynı şekilde maksimumu vererek kulübüme yararlı olmak istiyorum.

Her zaman başlangıçlar çok önemlidir. Şampiyonlar Ligi'nde de iyi bir başlangıç çok önemli. Kendi sahamıpzda kendi taraftarımızın önünde olmamız çok önemli. Antalyaspor maçında da gördük ancak şampiyonlar ligi'nde daha güzel bir atmosferin bizi beklediğinden eminim. Onların bize verdiği destekle en iyi şekilde efor sergileyip güzel bir sonuç almak istiyoruz.

Tabi ki grupta çok zor rakiplere karşı oynayacağız. Real Madrid gibi Juventus gibi avrupada söz sahibi olan takımlara karşı oynyacağız. ancak bizi de kimse yabana atmasın. çok büyük bir kapasiteye sahip bir takımımız var. önce real madrid maçına iyi başlarsa bu bizi diğer maçlara motive edecektir. iyi başlamak için çok önemli bir adım olacaktır. bu kapasite bizde var. taraftarımızın desteğiyle gruptan çıkabiliriz."