Bunun nedeni ise Yiğit Şardan’ın yönetiminde asbaşkan olarak görev yapacak Abdürrahim Albayrak’ın seçimi kesin olarak kazanacaklarmış gibi çalışmalara devam etmesi.

Sürekli olarak menajerlerle temas halinde olan Albayrak, fikir alışverişinde bulunuyor. Teklifleri dinliyor. Gelen öneriler için Scout ekibinden rapor talep ediyor. Ardından da teklif yapıp yapmama konusunda karar veriyor. Bunları yaparken de şu anki Başkan Mustafa Cengiz’e de danışmıyor. Zaten Şardan’dan onaylı olduğu için orada sorun yok.

Albayrak’ın son olarak görüşme yaptığı İspanya’da yaşayan bir Türk menajerin önerisiyle Arjantin-Şili maçını izledi. Scout ekibinden de izlemesini istedi. Bu maçta Albayrak, Şili Milli Takımı’nın ön liberosu Galdames için rapor talep etti. 1-1 biten maçta Şilili oyuncunun performansı Scout ekibinin de dikkatinden kaçmadı. Maçta Messi’ye uyguladığı adam adama presle çok fazla dikkat çekti.

Albayrak’ın, Galdames ile ilgili raporu da değerlendirerek Arjantin’in Velez takımında forma giyen Şilili oyuncu için teklif hazırlayabileceği gelen bilgiler arasında.

Alpaslan Öztürk Galatasaray'a hazırlanıyor

Galatasaray'ın anlaşmaya vardığı Alpaslan Öztürk ne tatile gitti ne de dinlenmeye çekildi. Sezon biter bitmez özel hoca tutan başarılı stope, Aslan'a en iyi şekilde başlamak istiyor.

(Fotomaç)