Dün sabah Gabon maçına gitmeden önce Hava Savunma Stadyumu'nda yapılan idmana geç katılmasına Mısır Milli Takımı’nın eski kaleci antrenörü Fikri Salih tepki verdi.

Salei: “Kabul edilir gibi değil. Mısır Milli Takımı, Mustafa Mohamed bile olsa herhangi bir oyuncudan daha önemlidir. Teknik kadro için en önemli şey disiplindir. El-Gohary döneminde hiçbir oyuncu geç kalmaya cesaret edemezdi. Otobüse bile” dedi.

Bu arada iddiaların aksine Muhammed’in Bordeaux’ya transfer olamadığı için keyfi kaçmadı. Mısırlı futbolcu sosyal medya hesabından oğlu Uday’ın fotoğrafını paylaşarak keyfinin yerinde olduğunu gösterdi.

MEHMET ÖZCAN: GİTMEME SEBEBİ FALCAO

Avrupa transfer döneminin son gününde Ligue 1 ekiplerinden Bordeaux, Galatasaray'dan Mostafa Mohamed için girişimlere başlamış ve oyuncunun transferi gerçekleşmemişti. A Spor yorumcusu Mehmet Özcan, bu olayı değerlendirdirdi. Özcan, "Transferin bitmeme sebebi Zamalek değil. Galatasaray Mayıs ayına kadar 4 milyon Dolar ödediği takdirde bonservisine sahip olabilecek. Fatih hoca Mostafa Mohamed'in performansından memnun değil. Kasımpaşa maçı sonrası Mohamed düzenli 11 oyuncusu olmadığı için gitmek istiyor. Transfer gerçekleşseydi 1.5-2 milyon Euro bir kâr olacaktı, çok yüksek rakamlı kâr edilmeyecekti. Transferin gerçekleşmeme sebebi Falcao." dedi. .

(Sabah)