Galatasaray muhabiri Nevzat Dindar: "Galatasaray 8'de 8 Yapabilir". A spor'da katıldığı programda Galatasaray'ın kanal maçlarını değerlendir. 

Nevzat Dindar Kimdir? Nereli? Kısaca Biyografisi

Nevzat Dindar hakkında merak edilen soruların cevapları. Doğum yeri, memleketi, aslen nereli? mesleki kariyeri, eğitimi, kısaca hayatı ve biyografi bilgileri.

Bingöl’de dünyaya gelen Nevzat Dindar 16 yaşına kadar Bingöl’de yaşantısını sürdürmüş, Lise 3. e geçtiği dönemde İstanbul’a taşınmıştır. Maalesef kaç yaşında olduğu ve doğum tarihi bilgilerine henüz ulaşılamamıştır.

Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü’nden mezun olmuştur. Gazetecilik kariyerine Üniversite 3. sınıfta iken Cumhuriyet Gazteesinde Staj yaptığı dönemde adım atmıştır. 2003 ve 2004 yılları arasında Cumhuriyet Gazetesi’nde Galatasaray Muhabirliği yapmış 2008 yılında Milliyet Gazetesinde göreve başlamıştır.

Gazetecilik mesleğinde mektepli olduğunu ancak, mektepli olmasaydıda bu işe yeteneği olduğunu ve gazetecilik yapabileceğini dile getirmiştir. Gazetecinin mektepli olan kısmını temsil ettiğini ama doğuştan gelen merak ve ilgi yeteneklerine sahip olduğunu belirtmiştir.

2019 yılı itibariyle A Spor ekranlarında yayınlanan Spor Ajansı programında Ceyda Dönmez ve Hayri Beşer ile birlikte canlı yayında ekran hayatını sürdürmektedir.