26 Kasım günü Galatasaray Club Brugge maçını CBC kanalı şifresiz olarak yayınlayacak. CBC Sports'u şifresiz izlemek için aşağıdaki Frekansı bilgilerini uydunuzdan ayarlayabilirsiniz. CBC Clup canlı izle diye aratıldığında bazı legal olmayan siteler yayını canlı veriyor.

Azeri kanalı CBC Sports Nasıl Canlı İzlenir? CBC Sports Frekans Bilgileri 2019 Dünyanın tüm ülkelerinde yer alan ve şifreli kanallar tarafından yayınlanan spor karşılaşmalarını ücretsiz izlemenin en kolay yolu CBC Sport kanalını takip etmekte. Nasıl mı?

Ülkemizde ve dünyaya gerçekleşen spor organizasyonlarını kaçırmak istemeyenler ücretsiz ve şifresiz izleyebilecekleri spor kanallarını araştırıyor. Bu doğrultuda Azerbaycan'da yayın yapan CBC Sport kanalı mücadeleleri izlemek isteyenler için son dönemde sıkça ziyaret edilen bir kanal oldu. İnternetten ve televizyondan izlenebilen kanalı izlemek isteyenler CBC Sport kanalından dünyanın her yerindeki mücadeleleri şifresiz ve ücretsiz bir şekilde seyretmenin keyfini yaşıyor. Peki, CBC Sport canlı nasıl izlenir? İşte, CBC Sports uydu frekans bilgileri…

CBC Sport Frekans Bilgileri 2019

CBC Sports kanalı, AzerSpace 46° uydusundan yayın yapmaktadır. Öncelikle uydunuzun AzerSpace 46° uydusu olmak zorunda. Bu şartı sağladıktan sonra CBC Sport'u frekans ayarlarını girerek izleyebilirsiniz. CBC Sport TV kanalını izleyebilmeniz için çanak anteninizin AzerSpace 1/Africasat 1a uydusuna ayarlı olması gerekmektedir. AzerSpace 1/Africasat 1a uydusuna dönük çanak anteniniz varsa uydu cihazınızın kurulum menüsünden frekans ekle (bazı cihazlarda transponder ekle, manuel kanal arama veya benzeri olabilir) menüsünü açın. Uydu adı kısmında "AzerSpace 1/Africasat 1a" seçin. Uydu seçimini yaptıktan sonra bir alt kısmında bulunan frekans kısmına 11134 sayısını girin. Polarizasyon kısmında H - Yatay seçin. Sembol kısmına 27500 sayısını girin. FEC değerini birçok uydu cihazı otomatik seçmektedir, bu değeri değiştirmeyebilirsiniz. FEC değerini değiştirmek isterseniz CBC Sport TV yayınının FEC'i 5/6. Bütün frekans değerlerini düzgün girdikten sonra aramayı başlatıp yayınınızı izleyebilirsiniz.