Ligde oynanan son Trabzonspor maçında mücadeleye devam edemeyen Fernando Muslera'nın sakatlığı devam ediyor.

Antalya kampında hafif ağrılar hisseden Mertens de Kasımpaşa maçında riske edilmeyecek.

YENİ SAKATLIK HABERİ MİDTSJÖ'DEN

Norveçli Fredrik Midtsjö, Alanyaspor ile oynanan hazırlık maçında sakatlanarak karşılaşmayı tamamlayamadı. istanbulspor maçında da kadroya alınmamıştı.

29 yaşındaki futbolcu, en az 3 hafta sahalardan uzak kalacak.

Mehmet Demirkol: "Dortmund yaptı, Galatasaray da yapabilir" Mehmet Demirkol: "Dortmund yaptı, Galatasaray da yapabilir"

FREDRİK MİDTSJÖ KİMDİR?

11 Ağustos 1993 tarihinde Norveç'de dünyaya gelen Midtsjö, futbol hayatına doğup büyüdüğü kentin takımı Storjdals-Blink’te başladı. Daha sonrasında Rosenborg altyapısına transfer olan Norveçli orta saha, altyapıdan A takıma çıktıktan sonra kendini kanıtlamaya başladı. Siyah-beyazlı ekipte üç lig şampiyonluğu ve iki Norveç Kupası olmak üzere beş kupa zaferi yaşadı. 148 karşılaşmada 22 gol ve 33 asistlik katkı sağladı. 

Fredrik bu başarılarından sonra Hollanda’nın köklü takımlarından AZ Alkmaar’a 2017 yaz transfer sezonunda transfer oldu ve Galatasaray'a transfer olana kadar istikrarlı şekilde forma şans bulmaya devam etti. AZ Alkmaar’da 195 defa sahaya çıkan deneyimli oyuncu, 7 gol ve 33 asistlik performans sergiledi.. 

Norveç Milli Takımı’nın alt yaş takımlarında forma giydikten sonra 24 Mart 2016 tarihinde Norveç’in Estonya ile onyadığı hazırlık maçında ilk kez A Milli forma ile tanıştı. Norveç A Milli Takımı’nı 11 kez sırtına geçirdi. 

29 yaşındaki orta saha, 2022-2023 yaz transfer sezonunda Galatasarayımıza katıldı.