FUTBOL

Galatasaray istediği kaleci belli oldu

Fernando Muslera'nın sık sık sakatlanması Okan Kocuk'un sezon sonunda sözleşmesinin bitecek olması Galatasaray'ı yeni kaleci arayışına itiyor...

Abone Ol

Uzun sürediir scout ekibinin raporuyla hareket eden Galatasaray'da teknik heyetin gözüne çarpan ilk kaleci ortaya çıktı...

Sarı-Kırmızılı kulübün radarına takılan son kaleci Komşu'dan. Bulgar ekibi Slavia Sofia takımının kalesini koruyan 1.90 boyunda 20 yaşındaki file bekçisi Svetoslav Vutsov, Galatasaray'ın ilgilendiği gençler arasına girdi.

Galatasaray'dan birkaç gözlemcinin, Slavia Sofia'nın yarın Arda isimli takımla ligde oynayacağı karşılaşmada tribünde yer alacağı ve Vutsov'la ilgili rapor hazırlayacağı öğrenildi.

GELECEK YATIRIMI

İlk olarak 18 yaşında A Milli Takım forması giyen ve Bulgaristan'ın önümüzdeki yıllarda çok şey beklediği Svetoslav Vutsov, bu yıl 6 maçta kalesini gole kapatarak kötü giden takımının orta sıralarda yer almasını sağladı. Kulübüyle 1 yıl daha sözleşmesi bulunan genç kalecinin performansı beğenilirse, transfer çalışmalarının başlayacağı, bu operasyonun da bir gelecek yatırımı olarak görüldüğü vurgulandı.

Abone Ol