Vole'ye konuşan Serdar Ali Çelikler'in tespitleri şöyle:

"Sanchez gelmezse Veratti gelir"

Ali Koç'tan Erden Timur'un demeçlerine cevap Ali Koç'tan Erden Timur'un demeçlerine cevap

"Sen hedefini Renato Sanches koyarsan, o gelmezse Veratti gelir. Galatasaray'da bu mantalite devam ettiği sürece sadece bu sene değil, gelecek yıllarda da istikrarlı bir başarıya koşacaktır."

"Galatasaray Modric'i düşünüyor"

"Galatasaray'ın önümüzdeki sezon için Modric'i düşündüğünü net biliyorum. 1 sene bizimle Avrupa arenasında boy göstersin, düşüncesi mevcut." şeklinde konuştu.

ÖNDER ÖZEN'İN GALATASARAY YORUMLARI

Bir diğer Vole yorumcusu Önder Özen de Galatasaray'ın iyi yolda olduğunu aktardı.

"Fatih Terim, Galatasaray'a miras bıraktı"

"Fatih Terim, Galatasaray'a çok güçlü bir kimlik kattı ve miras bıraktı. Kulübün kapısından girdiği an o mirası inşa etmeye başlamıştı. Fenerbahçe'de ve Beşiktaş'ta çalıştığım dönemlerde şampiyonlukta Galatasaray ile çekişmek istemezdim."

"Rakibimiz Beşiktaş olsun isterdim"

"Fenerbahçe'de çalıştığımız dönemde rakibimiz Beşiktaş olsun isterdim. Galatasaray ile kafa kafaya gidilmesi zordur. Fenerbahçe'deyken Galatasaray'a iki kere şampiyonluk kaybettik. İkisinde de kadromuz Galatasaray'dan çok daha iyiydi. Biz finali yapamamıştık"

"En iyisini yapmak zorunda kalıyorlar"

"Galatasaray Kulübü'nde güçlü bir muhalefet sebebiyle başkanlar ve profesyoneller, her zaman en doğrusunu ve en iyisini yapmak zorunda kalıyorlar. Galatasaray'ı bu noktaya getiren unsurlardan birisi, muhalefetin itici gücüdür."

Zaniolo yorumu

"Zaniolo, bir kafacı değil ama kafaya çıkacak. Bir tamamlayıcı forvet olacak. Sık sık sızma koşular yapacak ki arkasında pasörleri de var. İlk kez ülke dışına çıkıyor ama takım arkadaşı Oliveira var maçlarda forma değiştiği Mertens ve Icardi ağabeyleri var. Fena mı?"