Sarı-kırmızılılar, Torino ekibinin genç futbolcusu Dejan Kulusevski'yi gündemine aldı.

Dejan Kulusevski listeye girdi

Bianconeranews'in haberine göre; Sarı-kırmızılılar, Juventus forması giyen Dejan Kulusevski için harekete geçti. Cimbom, Juventus ile görüşmelere yaparak kiralık olarak oyuncuyu transfer etmek istiyor.

Galatasaray'a ransfer olma ihtimali yüksek

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde hedeflerini yüksek tutan Galatasaray, kadrosuna yıldız isimleri eklemeye devam etmek isterken gündeme gelen Dejan Kulusevski için girişimlere başladı. Galatasaray, 23 yaşındaki oyuncuyu kiralık formülü ile kadrosuna katmak istediği aktarıldı. Premier Lig ekiplerinden Tottenham'da kiralık olarak oynayan İsveçli futbolcunun Juventus'a geri dönmeyeceği belirtildi. Dejan Kulusevski'nin Galatasaray'a transfer olma ihtimalinin yüksek olduğu vurgulandı.

Premier Lig'de boy gösterdi

İsveçli oyuncu bu sezon Tottenham formasını 36 resmi maçta giydi. 23 yaşındaki kanat oyuncusu bu müsabakalarda 2 kez rakip fileleri havalandırma başarısı gösterdi. Dejan Kulusevski aynı süreçte 8 asist yaptı.

TRT Spor'un yorumcusu, Galatasaraylı taraftarları kızdırdı! TRT Spor'un yorumcusu, Galatasaraylı taraftarları kızdırdı!

Tottenham, opsiyonlu kiraladı

İngiliz ekibi Tottenham, genç oyuncuyu sezon başında 10 milyon euro bedelle kiralık olarak kadrosuna kattı. Ayrıca oyuncunun satın alma opsiyonu da bulunuyor. Premier Lig temsilcisi, 35 milyon euro ödemesi durumunda genç oyuncuyu kadrosuna katacak. Ayrıca Dejan Kulusevski için Juventus'un 9 milyon euro daha opsiyondan faydalanabilme hakkına da sahip.

35 milyon'a transfer oldu

Bromma altyapısında futbola başlayan Dejan Kulusevski daha sonra Atalanta ve Parma formaları giydi. Juventus, 2019-2020 sezonunda Atalanta'ya 35 milyon euro bonservis bedeli ödedi. Juventus'la olan sözleşmesi 30 Haziran 2024'te sona erecek İsveçli oyuncunun güncel piyasa değeri 55 milyon euro. İsveç Milli Takımı'nda 29 müsabakada şans bulan Dejan Kulusevski, 2 kez gol atma başarısı gösterdi.