Sarı-kırmızılılar, bu doğrultuda uzun vadeli adımlarını yaz transfer döneminde atacak.

TRABZON’DAN ÜÇLÜ PAKET

Okan Buruk, takımdaki yerli havuzunu genişletmek için Trabzonspor'un üç milli futbolcusunun ismini yönetimine verdi.

Bu futbolcular; kaleci Uğurcan Çakır, sol bek Eren Elmalı ve 10 numara Abdülkadir Ömür… Üç yıldızın da bordo-mavililerle 2027'ye kadar kontratı bulunuyor. Futbol Direktörü Cenk Ergün'ün Trabzonspor cephesiyle görüşmelere başladığı öğrenildi.

KANTE UMUDU SÜRÜYOR

Galatasaray’ın en büyük hedeflerinden biri N'Golo Kante… Dünyanın en önemli ön liberolarından biri olarak kabul edilen ve bonservisi boşta olan 32 yaşındaki futbolcu için çalışmalar sürüyor.

Abdülkerim Durmaz: "Galatasaray'da ona çok saygı duyuyorum!" Abdülkerim Durmaz: "Galatasaray'da ona çok saygı duyuyorum!"

Bu futbolcuya Suudi Arabistan'dan astronomik teklifler olduğu belirtiliyor. Galatasaray, Avrupa'da kalma ve Şampiyonlar Ligi'nde başarı formülüyle yıldız futbolcuyu ikna etmeye çalışıyor.

TIELEMANS MESAİSİ

Leicester City'den ayrılan Youri Tielemans bir başka ciddi hedef. 26 yaşındaki Belçikalının adı Aston Villa ile anılıyor.

İngiltere'de kalma opsiyonu bu futbolcu için halen cazip… Ayrıca merkez orta sahanın maaş talebi de yüksek. Buna karşın Galatasaray kurmayları bu transferi bitirmek için çabalıyor. Oyuncu ve menajerine kulübün yeni yıldız projesi anlatılıyor.

DI MARIA VE ZIYECH BEKLİYOR

Ekonomik kaynak yaratmaya çalışılan diğer transferler de belli…

Di Maria, Juventus'a veda etti. Bu oyuncunun 35 yaşında olması nedeniyle daha ziyade Hakim Ziyech üzerinde duruluyor. Fakat Ziyech'in Chelsea ile kontratı devam ediyor. Boey ve Nelsson gibi oyuncuların satılması halinde Ziyech'in bonservisi için harekete geçilecek.

(Sözcü)