Sözcü'den Mesut Yıldırım'a demeçler veren Eray Yazgan'ın açıklamaları şöyle...

Uğur Karakullukçu: "Cenk Ergün Galatasaray'ı batıracaktı" Uğur Karakullukçu: "Cenk Ergün Galatasaray'ı batıracaktı"

"SUÇ DUYUSUNDA BULUNDUK"

"Konu hakkında suç duyurusunda bulunduk. Kısa sürede aksiyon alınacaktır. Zaman zaman bizim taraftar grubumuzun kendisi için ifade ettiği kelimeler var. Bugün taraftarımızın ne kadar haklı olduğunu bir daha göstermiş oldu."

"ALİ KOÇ NORMAL VAZİYETTE DEĞİLDİ"

"Biz bu haksızlığın hukuksuzluğun bu memlekette devam etmesine müsaade etmeyecegiz. Ali Koç normal bir vaziyette değildi. Kendini kaybetmiş bir vaziyetteydi. Biz bu haksızlığın hukuksuzluğun takipçisi olacağız."

"MADEM MERTLİKTEN BAHSEDİYOR..."

"Kendisi hakkında suç duyurusu bulunduk umarım kullandığı ifadeleri savcılık önünde de kullanır. Madem mertlikten bahsediyor o zaman mertçe kullandığı ifadeleri savcılık önünde de söylesin. Öyle bir provokasyona böyle bir şeye gerek yoktu."

"PROTOKOL TRİBÜNÜNDE BEKLEDİM"

"İnsanlar dışarıda yarın bir gün okullarda sokaklarda kavgasını verseler ne olacak? Bir kişinin burnu kanasa mutlu mu olcak? Bütün nezaketimle protokol tribününde bekledim otobüslerine bindirmek için bekledim. Bir anda soyunma odasına girdiler."

"POLİSLER BİZİ TUTTU"

"Ziyadesiyle polis var. O polis ne iş yaptı onu merak ediyorum. Polisler bizi tuttu. 200’den fazla polis var. Polis Fenerbahçelilerin Stada girmesi için resmen koridor oluşturuyor. Ve engel olmaya çalışan bizim profesyonellerimizi tutuyor. Biz deplasmana gelen bütün yöneticilere nezaket çerçevesinde ağırlamaya çalışıyoruz. Lütfen buraya gelen Fenerbahçe yöneticilerine de sorun." şeklinde konuştu.